|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
[QUOTE=italos;370579]O Nίκος φανταστικό παιδ τα έχουμε ξαναπείί!!!
Τα είπαμε συζητήσαμε κάναμε τη πλακίτσα μας!!!Ευχαριστώ το GSforum για αυτά που κατα καιρούς δίνει στα μέλη του !!!! Και τον Νίκο Περιστερά για την πολύ καλή προσφορά!!! Καινούργια Bridgestone για μένα έτοιμα να γυρίσουνε τον πλανήτη!![/QUOTE] ωχχχχχ......
καλοταξιδος....και εσυ και ο κολλητος σου |
|
|||
|
|||
Νίκο καλησπέρα και καλό μήνα. Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άλλαξα τα λάστιχα στη beba μου μέσω του GSforum στον Περιστερά και ήρθε η ώρα και πάλι, για νέα αλλαγή, εν'όψη μακρινού ταξιδιού. Ενδιαφέρομαι και πάλι για τα METZELER TOURANCE EXP όπως θα δείς και στο pm που σου στέλνω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο και πάλι, για την προσπάθεια που κάνετε, σε όλη την ομάδα εκεί.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Eίσαι οκ ... τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
ολα οκ!
Ευχαριστω ! |
|
|||
|
|||
καλημέρα Νικο.Ηρθε η ώρα μου και μένα.Μάλλον έχει έρθει καιρό,αλλά τώρα έφτασε στο απροχώρητο.Λοιπόν,για ζευγαράκι metzeler tourance exp για bmw r 1150 gs adv.
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Νικόλα ευχαριστώ πολύ.Ο Νικόλας,(Περιστέρας),στο νέο του μαγαζί πλέον,ακριβώς απέναντι απο το παλιό,σε απίστευτο χώρο,με φοβερή εξυπηρέτηση και ταχύτητα όπως πάντα,καθώς και τα παιδιά που δουλεύουν κει.Ολα άψογα και με τις τιμές φορουμ,ακόμη πιο πολύ.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Είσαι οκ ...
|
|||
|
|||
Νικο καλησπερα. Οπως ολοι θελω και εγω να αλλαξω τα λαστιχα της BMW μου. Σου εχω στειλει και pm. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Eίσαι έτοιμος ... τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
κυριε νικο εφτασε κι ωρα μου για λαστιχακια!!! σας στελνω και π.μ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |