|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!
Πολύ καλό φωτορεπορτάζ Αντώνη.Αλλά να σε ρωτησω ρε φίλε.Ο Ναπολέων που είναι?
Γιατί δεν τον έχεις βάλει στις φώτος σου? Πάλι αργησε?ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτός μάλλον δεν είχε φτάσει ακόμα στην Κωνσταντινούπολη!!!! Τώρα που το λες, μόνο την τελευταία μέρα θυμάμαι να τον είδα κάπου μαζί μας... Όπως και τον Παντελή που τον έχω μόνο σε κάτι τελευταίες φωτογραφίες... Τι να σου πω...δεν ξέρω που ήταν νωρίτερα... |
|
|||
|
|||
Καλημέρα..Δηλ στο ξενοδοχείο που είναι όλες παρκαρισμένες και εκεί άργησα...Αφού είμουνα στην πρώτη σειρά..Τι να πώ τέτοια λογοκρισία δεν είχα αντιμετωπίσει όταν κυβερνητικός εκπρόσωπος 'ηταν ο Ρουσόπουλος..Και γιατί σε παρακαλώ δεν αναφέρατε πουθενά σε κάποιο κείμενο..Ποιά μηχανή επέστρεψε σε μία ημέρα..15 ώρες συνεχούς οδήγησης με μέση ωριαία ταχύτητα 225km .Και μην μου πείτε ότι άτομα με διαφορά ηληκίας 20 ετών και άνω χρειαζότανε στάση 24 ωρών για ξεκούραση..Πάντως ψάχνω μία για το νέο μουσείο.. VARADERO gs foroum.pre (Πρέβεζα).
Την αγάπη μου σε όλους..Άς τα λέω εγώ εσείς να μην στενοχωρείστε.. Άν τα μάθει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν βλέπω να τη βγάζω καθαρή.. Εγώ πάντως σας έχω σε όλες τις φωτό και θα παρακαλέσω τον Δημήτρη να της ανεβάσει.. Οι γνώσεις μου στα μηχανήματα της διαδικής γλώσσης είναι Ηπειρώτικες... |
|
|||
|
|||
Εννοεί όταν έκοψε λόγω χαλαζίου..! Το ξέρω απο πρώτο στόμα...
|
|
|||
|
|||
Τώρα που ηρεμήσαμε από το ταξίδι ένα μεγάλο ευχάριστο σε όλους για την ωραία εμπειρία που είχα μαζί σας.Kάτι λάθος έκανα και έσβησα το ένα video από το youtube τι νέο link είναι αυτό προσεχώς και αλλα video.Και τους HONDA μην παρεξηγηθούμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Γεια σας παιδιά. Καλά κάνατε και ανεβάσατε ένα σωρό φωτογραφίες, μιας και πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν είχε φωτογραφική μηχανή. Για μένα αυτό το ταξίδι ήταν το πρώτο του είδους του και το ευχαριστήθηκα ολόκληρο. Διάβασα αναφορές για διάφορα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Τι λέτε ρε παιδιά? Τα προβλήματα ήταν ΜΙΚΡΑ. Απ' ότι ξέρω κανένας δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, ούτε κάποιο πέσιμο μοτοσικλέτας (εκτός από μένα) και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή που πήρα μέρος στην εκδρομή. Επίσης θα ήθελα να πώ, πως δεν ήμουν καν μέλος του FORUM και το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να δώσω κάποια λεφτά στο φίλο μου babisadv. Όλες οι λεπτομέριες κανονίστηκαν από άλλους. Γι' αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ΔΗΜΗΤΡΗ (Arkas), ο οποίος ζορίστηκε αρκετά σ' αυτή την εκδρομή.
Υ.Γ. Για μελλοντική συμμετοχή μου σε εκδρομή του FORUM, θέτω ως προαπαίτηση τη συμμετοχή και του Ναπολέων. Εξάλλου χρειάζεστε κανα δυο υδρόψυκτα HONDA να σας ανοίγουν το δρόμο. |
|
|||
|
|||
TIP: Επειδη παντα καποιον ξεχνας και τα γλυκα που εχεις κουβαλησει δεν φτανουν για ολους, υπαρχει τουρκικο μαγαζί στην Αθηνα!
Αλεκο, θυμασε απο που ψωνισαμε? Ο ιδιος ειναι! Karakoy Gulluoglu Τα συσκευασμενα ειναι σαν να τα εχετε φερει απο την Πολη! Last edited by pank; 01-06-2010 at 23:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 05:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |