|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Είναι εντυπωσιακό το πόσο σέβεται τους πελάτες του και ειδικά αυτούς του forum μας!!!
Ευχαριστούμε GS forum [/QUOTE] Ο Νικόλας σέβεται τους πάντες σαν πελάτες,και είναι πολύ εξυπηρετικός σε έναν ξεκάρφωτο που θα περάσει απο κει τυχαία πρώτη φορά,και θα ρωτήσει για μια σαμπρέλα για σκούτερ,ή οτιδήποτε.Επίσης,τον έχω δει να αφήνει τη δουλειά του,για να εξυπηρετήσει μια αλλοδαπή γυναικα,που έψαχνε ένα σπίτι για δουλειά μάλλον.Καμμία σχέση με μοτό δηλ.Ο Νικόλας,λοιπόν,παράτησε τη δουλειά του για λίγα λεπτά,βρήκε τη διεύθυνση της γυναίκας στο ιντερνετ,πήρε τηλ τον άνθρωπο που τη περίμενε,συννενοήθηκε ο ίδιος και οδήγησε τη κυρία εκεί που έπρεπε.Μου έκανε τρομερή εντύπωση.Ειναι θέμα ανθρώπου αυτές οι όμορφες συμπεριφορές και όχι εμπορικών συνναλλαγών νομίζω.. |
|
|||
|
|||
Ένα φρέσκο ζευγάρι pirelli......παρακαλω
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σήμερα το απόγευμα άλλαξα και εγώ τα λαστιχάκια, εξυπηρέτηση πολύ καλή (μέχρι και παπί πήρα για να πεταχτώ να κάνω μια δουλίτσα). Από αύριο πρέπει να αρχίσω να τα τρώω λοιπόν...
|
|
|||
|
|||
Θα αναμένω το συντομότερο να αλλάξω και εγώ τα ελαστικά μου... ανυπομονώ να δω τη συμπεριφορά του Anakee2 στην GS μου Ευχαριστώ το forum και τον Νίκο Περιστερά για την συνεργασία ... Σε αναμονή εντυπώσεων λοιπόν
|
|
|||
|
|||
100% Επαγγελματισμός - Συνέπεια προς τη μηχανή αλλά και τον αναβάτη.
Πολύ καλή & ουσιαστική η εξυπηρέτηση από τον Περιστερά... Δίνω Έπαινο στο forum μας, να έχει τέτοιους συνεργάτες! |
|
|||
|
|||
Καλημέρα
Θα μπορούσα να έχω ένα ζεύγος Bridgestone για την καλή μου? |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Καλά ο άνθρωπος δεν παίζεται..... περιποίηση 6 αστέρων, άσε που το κατάστημα θυμίζει χειρουργείο..... Νομίζω ότι οι πραγματικά χαμηλές τιμές που έδωσε, είναι ο τελευταίος λόγος για τον οποίο θέλεις να συνεργαστείς μαζί του. Bravo and thanks to GSForum
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |