|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Αν και θα έχω καλό ξεναγό μαζί μου (Δημήτρης, 1974) μπορείς να μου πεις τι γίνεται σε περίπτωση που επιστρέψω αργά από την βόλτα μου και αν θα μπορέσω να έχω μαζί μου τη φωτογραφική?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βαγγελάρα, τυπικά μετά το πέρας της δύσης, η μεγάλη εξώπορτα κλείνει, και κοιμάσαι με τις αρκούδες και εμείς από τα τοίχοι,, σου πετάμε φαγητό!!! Οσο για την μηχανή, δεν έχουν θέμα, μόνο να μην τραβάς φωτογραφίες του Γέροντες και μέσα στα Ιερά... Τυπικά αυτό ισχύει... Ιδιαίτερα για τους Γέροντος, όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό το Εργο τους...
Οι άνθρωποι/Γέροντες δεν είναι αξιοθέατρα, εμείς πάμε ταπεινά, να μας φιλοξενήσουν στο χώρο τους... (Μιλάω γενικά, και όχι ειδικά σε εσένα...) ΜΟΝΟ εάν δεχτούν οι ίδιοι να φωτογραφηθούν... Αλλώστε υπάρχουν χιλιάδες θέματα προς φωτογραφία.... Θα δείς και εσύ.... |
|
|||
|
|||
Ομοίως θα ήταν καλό, όσοι θέλουν, να έχουν μια προσωπική συζήτηση με κάποιον Γέροντα....
Μιά τέτοια συζήτηση, όλο και κάτι πνευματικά θα κερδίσει κάποιος... |
|
|||
|
|||
Επανέρχομαι στο θέμα της εξόδου. Μιλάω και με την άλλη εταιρεία, τις ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΕΣ ΓΡΜΜΕΣ. Έχουμε ελαφρώς καλύτερη προσφορά (700 ευρώ), αλλά αυτοί μας μαζεύουν από τις Μονές στις 13:45 μμ, τουτέστιν, θα 'μαστε Ουρανούπολη στις 14:45 μμ. Δυσκολεύονται να μας διαθέσουν δρομολόγιο νωρίς το πρωί. Θα τους πιέσουμε λίγο βέβαια, γιατί δεν πετάς εύκολα μια 700άρα την σήμερον ημέρα. Έχει ψωμί ακόμα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, πάμε για ομαδική έξοδο με αγκαζέ ταχύπλοο.
Και για τον φίλο που ρώτησε αν πρέπει να μαζευτούμε όλοι σε μια Μονή, η απάντηση είναι όχι. Το ταχύπλοο θα έρθει να μας πάρει την κάθε ομάδα από εκεί που θα φιλοξενηθούμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπραβο ρε Νικολα-keep going |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04
1. Arkas 2. evan400f 3. pirate 4. TARKAS 1 5. TARKAS 2 6. george-k1 7. kostasx 8. peterv 9. peterv junior (Γιάννης) 10. siraxanz 11. kostaskyriakos 12. φίλος του kostaskyriakos 13. vpentza 15. nanoshophellas 16. φίλος 1 nanoshophellas 17. φίλος 2 nanoshophellas 18. soxos 29. victorakos 20.vasorfa 21. THANOSEOD 22. ........... Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04 1. XCHALLENGE 2. THANOSG 3. ARGI 4. Akis 5. jimmis varda 6. CPretenteriS 7. syan 8. SenseiG 9. Black_Shadow 10. egefalikos 11. BILLY IDOL 12. nmamadakkar 13. Stathis G (?) 14. kbg 15. MARK 16. Vagelis Gar 17. -DΗMΗTRΗS- 18. ΔΗΜΗΤΡΗΣ 19. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ 20. N.GS 21. Εftixis 22. manos CB 23. manolis1165 24. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) 25. φίλος του MARK 26. .......... Υπεύθυνοι για την εξασφάλιση φιλοξενίας 5άδων στις Μονές Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21) 1. ΤΑRΚΑS : 18/04 Κουτλουμουσίου 19/04 Σκήτη Αγίου Ανδρέα 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από: α.TARKAS β. αδερφός TARKA γ. kostasKyriakos δ. KostasKyriakos φιλος ε. Vasorfa στ. THANOSEOD TARKAS - αδελφός TARAKA - KostasKyriakos - φίλος kostaskyriakos - vasorfa - THANOSEOD (2 Χ 3κλινα) ___________________________________________________ 2. vpentza : 18/04 Γρηγορίου 19/04 Σιμωνόπετρα 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Νέα Σκήτη (με υπενθύμιση μια εβδομάδα πριν στο τηλέφωνο 23770.....) Η ομάδα αποτελείται από: α. vpentza β. siraxanz γ. kostasx vpentza - siraxanz - kostasx (3κλινο) ___________________________________________________ 3. Arkas 18/04 Δοχειαρίου 19/04 Φιλοθέου (περιμένουμε το OK από evan400f) 20/04 Γρηγορίου 21/04 Νέα Σκήτη Η ομάδα αποτελείται από: α. Αrkas β. peterv γ. peterv junior δ. evan400f ε. george-k1 στ. .....? Arkas - peterv - peterv junior - evan400f - georgek1 (2κλινο + 3κλινο) ____________________________________________________________________________________________________________________ Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21) 1. Fuji : 20/04 Γρηγορίου 21/04 Αγίου Παύλου Η ομάδα αποτελείται από : α. Fuji β. ARGI γ. nmamadakkar δ. StathisG ε. BILLY IDOL Fuji - ARGI - nmamadakkar - StathisG - BILLY IDOL - Eftixis (2 Χ 3κλινα) ______________________________________________________ 2. -DHMHTRHS- : 20/04 Σκήτη Αγίας Άννης 21/04 Διονυσίου Η ομάδα αποτελείται από: α. -DHMHTRHS- β. Αkis γ. egefalikos δ. Black Shadow ε. SenseiG στ. jimmis varda Akis - MARK - φίλος του MARK - SenseiG - Black Shadow - -DHMHTRHS- - jimmis varda - egefalikos (2κλινο +2 Χ 3κλινα) _____________________________________________________ 3. CPretenteriS: 20/04 Διονυσίου 21/04 Γρηγορίου Η ομάδα αποτελείται από: α. CPretenteriS β. Syan γ. N.GS δ. ΤΗΑΝΟSG ε. MARK στ. φίλος του MARK CPretenteriS - Syan - THANOSG - N.GS (2 Χ 2κλινα) ___________________________________________________ 4. Vagelis Gar 20/04 Nέα Σκήτη 21/04 Νέα Σκήτη _________________________________________________________ 5. Eftixis 20/04 Διονυσίου 21/04 Αγίου Παύλου H oμάδα αποτελείται από: α. Eftixis β. manos CB γ. manolis1165 δ. Δημήτρης (αδελφός του manolis1165) manos CB, manolis1165, Δημήτρης (3κλινο) _____________________________________________________ Γιώργο (Black_Shadow), ρίξε κανονιά βρε αδελφέ! Πως μου ξέφυγες; Στις φιλοξενίες και στο ξενοδοχείο σ' έχω κανονικά. Μυστήριο ... 1.000 συγνώμη! Last edited by Fuji; 23-03-2012 at 20:13. |
|
|||
|
|||
γεια σ βρε vasofa αρχηγε!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα . . . ότι και να πώ είναι λίγο για το "τρέξιμο" όλων όσων οργανώνουν αυτή την εκδρομή,ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η άποψη μου για την ώρα εξόδου είναι ότι η ιδανική περίπτωση είναι το δρομολόγιο των 0930.Μαζί με μένα υπολογίστε και kostaskyriakos και φίλος του kostaskyriakos,λόγω του ότι επιστρέφουμε σε Αθήνα,Καλαμάτα και Πάτρα αντίστοιχα! |
|
|||
|
|||
Γιώργο (Black_Shadow), ρίξε κανονιά βρε αδελφέ! Πως μου ξέφυγες; Στις φιλοξενίες και στο ξενοδοχείο σ' έχω κανονικά. Μυστήριο ... 1.000 συγνώμη!
[/COLOR][/quote] κανένα πρόβλημα Νικόλα !!! και γω τώρα το πήρα είδηση... αυτό θα πει να είσαι "Black_Shadow"....δεν σε παίρνει κανένας είδηση... Σ' ευχαριστώ πολύ για όλη την προετοιμασία που κάνεις καθώς επίσης και όλους που ασχολούνται με την οργάνωση της επίσκεψης μας στο Άγιο Όρος ! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |