|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 19 & 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΛΑΔΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙ
Μπραβο στους διοργανωτες , και του χρονου
|
|
|||
|
|||
μπραβο στο παρεακι!
παντα τετοια! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Με την σειρά μου και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για την ωραία παρέα που πρόσφεραν και την εξαιρετική οργάνωση που καταφέραμε να έχουμε 5 10 γνωστοί και άλλοι τόσοι καινούργιοι .
Και ειδικά Τον Αλέξανδρο για την αναζωπύρωση της ιδέας που καταλήγει να γίνει θεσμός και ο ίδιος για μένα ένας εξαιρετικός συνταξιδιώτης και μελλοντικός κάλος φίλος εύχομαι στο μέλλον να καταφέρουμε και ένα ταξίδι μαζί . Τον Χάρη για όλα όσα έτρεξε και μας πρόσφερε χωρίς να σκεφτεί ότι θα το απολάμβανε χωρίς να έχει την μηχανή του . Τον Θωμά που με έπρηξε για τους χάρτες του .Αμάν στους έφερα επιτέλους . Τα αδέρφισα Λεπαντο για τις πλάκες και το χιούμορ τους . Τον Κώστα που ήρθε αργά .gas Τον Ισαάκ για την μακαρονάδα που μου πρόσφερε .Θα εμένα νηστικός . Τον Βαγγελη με το πιο όμορφο μηχανάκι ( ξέρουμε όσοι πήγαμε )και τα βίντεο που θα ακολουθούσουν από τον ίδιο . Τον Κώστα με τον κόκκινο 650 που σε λίγο θα το αλλάξει εύχομαι γρήγορα . Τον Βασίλη για την παρέα με τις μπύρες και τον φίλο του που τις κουβάλησε από τον καταφύγιο . Τον Αιμίλιο που τρέξαμε λίγο παραπάνω στις στροφές. Τον Ζήση για τις κουβέντες ως αργά το βραδύ από τους τελευταίους που μείναμε . Τον Ζέρβα που ενώ δεν ήταν στην λίστα αυτός επέμενε να έρθει (κάτι ήξερε) . Τον Ευτυχη από την Κρήτη για τα ρακομελα του . Τα νέα παιδιά Άγγελο , Νίκο ,Νίκο , το παλικάρι με τον stormπου ήταν δίπλα μου στην σκηνή και δεν με άφησε να κλείσω μάτι , το παλικάρι που καθόταν στο τραπέζι δίπλα μου στην άκρη δυστυχώς δεν συγκράτησα ονόματα και τέλος από τους καινούργιους και πολλά υποσχόμενους Χριστόφορο που έχει να ψήσει πολλά ακόμα για το Forum. Εάν ξέχασα κάποιον να με συγχωρήσει . Και του χρόνου ρε παίδες . Last edited by siraxanz; 21-10-2013 at 14:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το μάζεψες το παρεάκι και φέτος ! Συγχαρητήρια σε όλα τα φιλαράκια που συμμετείχαν, σε όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της εξόρμησης και σε όσους μας εφοδίασαν με πλούσιο φωτογραφικό υλικό ! Να είστε γεροί και του χρόνου να το επαναλάβετε ... |
|
|||
|
|||
Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ΄όλα το GS Forum που μέσω αυτού μπήκα σε μια μεγάλη και καλή παρέα, μια παρέα που με κάνει να χαίρομαι που έχω μηχανή και μοιράζομαι μαζί της κάθε χιλιόμετρο, κάθε στιγμή πάνω σε αυτή και ευελπιστώ και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω μαζί σας και άλλα τέτοια.
GS FORUM σ ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τα πιό ωραία πράγματα.......... ζήσαμε αυτό το ΣΚ που μας πέρασε!
Με έχουν καλύψει οι σύντροχοι φίλοι Το βράδυ επανέρχομαι με φωτο-υλικό! |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλη την παρέα και στους διοργανωτές!!!!!
Υπερπαραγωγή!!!!!! Και του χρόνου πάλι όλοι μαζί |
|
|||
|
|||
Καταπληκτικές φωτογραφίες απιθανα μερη και ωραια παρεα. Παιδιά να εισαστε καλά και να περνατε ετσι ομορφα παντα. Συγχαρητηρια στους διοργανωτες για την ιδεα και την οργανωση.
Last edited by natali; 21-10-2013 at 15:36. |
|
|