|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!
Επιτέλους κάνατε και μια σωστή κίνηση.. Απαράδεκτη κατά τη γνώμη μου.
Η φωτό με τα honda έπρεπε να είναι πρώτη μούρη..Αλήθεια είμαι τόσο χοντρός ..Δεν ήξερα οτι είχα και φαλάκρα.. Γιαυτό λοιπόν πήγαινε τόσο γρήγορα στο δρόμο. Αεροδυναμική τέλεια..Σας υπόσχωμαι ότι δεν θα γράψω καμία κακία για τα μοτόρια σας.. Για σήμερα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Nap, ολοι οι Hondaκηδες του Forum είστε άπαιχτοι!!! Last edited by moby_gr; 03-06-2010 at 16:34. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=moby_gr;168005]
Γεια σου ρε Nap, ολοι οι Hondaκηδες του Forum είστε άπαιχτοι!!![/QUOTE] αυτος ειναι ο λογος που δεν τους μπαναρει ο αρχηγος...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Φίλε μου με αυτά που κάνεις δεν βοηθάς καθόλου το image της χώρας σου. Γαΐδαρος, δολοφόνος και βρομίλος ότι χειρότερο είχαμε να δείξουμε στους Τουρκαλάδες το είδανε... πράγματι δε χρειάζεται να ξαναπάς... κάνεις κακό στη χώρα μας... δεν το καταλαβαίνεις...;;; Η κακομοίρα η Μαρία τι σου φταίει...;;; Απορώ δηλαδή τι σου βρίσκει...;;; Όλα τα καλά τα έχεις !!! (κουράγιο Μαράκι...) Και το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι ότι είσαι και γκρινιάρης Τι να πω, μπράβο ρε παιδιά είστε ήρωες που τον αντέξατε !!! Πέρα από την πλάκα, συγχαρητήρια σε όλους σας, που κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, τα καταφέρατε... Περάσατε ωραία μπορέσατε και συντονιστήκατε και φυσικά το πιο σημαντικό πήγατε και γυρίσατε σώοι. Μπράβο GSForum !!! |
|
|||
|
|||
Αγαπητέ φίλε Lerian....
Εγώ μόνο πώς τον άντεξα..Συνέχεια στάσεις (Ευτυχώς γίνεται και Πολυθρόνα) . Έψηνε τα ψωμάκια του (δεξιό Κύλινδρο),Και στον Αριστερό κύλινδρο είχε εκγαταστήσει και καφετιέρα.. Αυτή δεν είναι μηχανή. Κινητή καντίνα ...Δές στο site τα σχετικά video.. Θα σου τα πω σε κάποια συνάντηση. Καλό Σαββατοκύριακο |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι, ωραίες εμπειρίες!
Πάντα τάτοια και καλύτερα ακόμα |
|
|||
|
|||
Η 2η μέρα της εκδρομής:
Σημ.1: Γιατρέ (Μιχάλη) sorry για το τραγούδι, αλλα μόλις το άκουσα, εσένα θυμήθηκα Σημ.2: Τελειώνωντας το video, θέλω να ξαναδηλώσω, ότι εγώ με HONDA ήρθα, και (μάλλον) με HONDA θα μείνω Σημ.3: Η ποιότητα ειναι χάλια λόγω του περιορισμού των 10 λεπτών Last edited by pank; 06-06-2010 at 11:26. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm5: Μας ξαναπήγες στην Πόλη!!!! Ευχαριστούμε!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γεια σου ρε Παντελακο με υα ωραια σου!!!! Αλλα βρε παιδακι μου , εκεινον τον hODAKIA στο τελος τι τον ηθελές?? και παλι ευχαριστουμε!!!!!! εισαι απιθανος!!! |
|
|||
|
|||
Βλέπω το video του Παντελή
και (ξανα)διαπιστώνω: Πολύς κόσμος αδερφάκι μου... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαίου 2010 !!! | georgekostas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 211 | 26-02-2010 05:16 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |