|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Έχω ξαναπάει για τα τακάκια (μια χαρά).
Θα πάω και για τα TR-91 που έχουν κάποιους ενθουσιασμένους χρήστες και κάποιους που δεν τα πήγαν καθόλου. Άντε ας βγάλω και εγώ συμπέρασμα. Από τα αρχαία 501/502 θα είναι καλύτερα και αν είναι καλύτερα θα είναι άριστα (γιατί και με αυτά ευχαριστημένος είμαι). 23000 χλμ. και στρίβουν μια χαρά (στην ευθεία δεν θα βγάλουν άλλα χλμ. ). Καλός nespresso (αυτόν πίνω έτσι κι αλλιώς). Και πετυχαίνεις και μέλη του GS Forum που εγώ που δεν έρχομαι στους καφέδες σας δεν βλεπόμαστε αλλιώς (και σας έχω πει να έχετε τα κινητά με τις κάμερες έτοιμα). |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Νικόλα, έχεις PM
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ηρθε η ωρα για καινουργια πατουμενα. Με φαγαν οι εκδρομες του forum.Οποτε και εγω τρεχοντας στον Περιστερα.Νικο παρακαλω επιμελησου του γεγονοτος
|
|
|||
|
|||
Κι εγώ είμαι έτοιμος για καινούρια,μαύρα,ολοστρόγγυλα!!
|
|
|||
|
|||
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο GSforum για αυτή την εξυπηρέτηση, στο Νίκο (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) προσωπικά για τη τόσο άμεση απόκριση στο request μου, και βέβαια στον Νίκο Περιστερά και σε όλο το team του για τη διευθέτηση της αλλαγής των ελαστικών με τόσο επαγγελματικό αλλά και ανθρώπινο τρόπο, εξυπηρέτηση που είναι παράδειγμα προς μίμηση!
Να στε όλοι καλά, σας ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ και εγώ πήγαν όλα καλά.
Πολύ καλή εξυπηρέτηση όπως πάντα. Γνώρισα και τον Hawk. (δεν ενθουσιάστηκε μου φαίνεται ) Εντωμεταξύ έπαθα και μια βλακεία που δεν είναι της παρούσης και νόμιζα ότι είχα... βλάβη. (τελικά δεν ήταν τίποτα) |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για Tourance EXP για το 1150GS ADV μου. Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |