|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||||
|
|||||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ανοιξε η ορεξη μπαγασηδες... Παντως, ενα πραγμα ειναι σιγουρο! Το 2 θα γινει μακρια απο τη θαλασσα! Πολυ μακρια απο τη θαλασαα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω εύχομαι να συμβαίνει συχνότερα, αυτο που έγινε το περασμένο Σ/Κ......να μπορούμε να συναντιομαστε απο όλη την Ελλάδα και ας γίνεται όπου κατσει Το έχουμε ανάγκη....όλοι μας |
|
|||
|
|||
Σκεφτομαι οτι θελω να γραψω καποια πραγματα γι αυτο το πραγματικα καταπληκτικο διημερο που περασα.Απο την αλλη φοβαμαι οτι θα γινω μονοτονος αν αρχισω τα ευχαριστω και τα μπραβο.Γι αυτο και συγχαιρω ολα ανεξαιρετως τα παιδια που συμμετειχαν αργους η γρηγορους - για μενα αυτο στα περιπου τριαντα χρονια που καβαλω μηχανη δεν ειχε ποτε σημασια - τους θεωρω ολους φιλους μου παλιους και καινουργιους και περιμενω με ανυπομονησια να τους ξαναδω.
Πρεπει ομως να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Πασχαλη για την συλληψη και την αψογη υλοποιηση της ιδεας και ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια της μοτοπαρεας μου.Βαγγελη Φωτη Κωστη νομιζω πως ειστε πλεον κατι παραπανω απο φιλοι μου. Αντε και στα Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα Νο2 |
|
|||
|
|||
Αντε και στα ασφαλτινα βουνα Νο2
|
|
|||
|
|||
Υπάρχουν και τα ποτάμια Πασχάλη....
|
|
|||
|
|||
Παιδια υπαρχει κι αλλη λυση....
...απλα την κανει σε περιοδο που εχουν κλεισει τα μπιτσομπαρα! |
|
|||
|
|||
Photo by Paschalis..
|
|
|||
|
|||
εγω εμαθα οτι εντελει δεν ειχες σοβαρο θεμα αλλα δεν ηρθες για να μην βλεπεις την πλατη μου συνεχως
|
|
|||
|
|||
ρε απατεωνες....................... αφου κοιμηθηκατε σε σεντονια, με air-condition, που ξαπλωσατε για φωτο???????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμείς ακολουθήσαμε όλο το πρόγραμμα.. Για όποιον δε θυμάται, είχε 2 διανυκτερέυσεις.. |
|
|