|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
Απόσπασμα:
Να ακούω ότι δεν ρυθμίστηκαν βαλβίδες στις 30.000χλμ, γιατί έρχεται το 20αρι το δικό μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Μολις γυρισα και εγω απο service 70000 κλμ στην μπουμπου. Απολυτα ευχαριστημενος και με πολλες αποριες λυμενες. Ευχαριστω τον Θαναση για την αψογη εξυπηρετηση καθως και το GS Forum και αυτους που τρεχουν για να απολαμβανουμε εμεις τετοιες παροχες.
|
|
|||
|
|||
Απο τη στιγμη που δεν παιζουν καπελοτα (αρα "ανταλλακτικο") τι τσεκαρισμα, τι "ρυθμιση", το ιδιο δεν (θα'πρεπε να) χρεωνεται??
|
|
|||
|
|||
Ηρθε η ωρα που σιχαινομαι, δηλ του service.
Κυριως γιατι με ξεβολευει απο την καθημερινη μου ρουτινα, μιας και μια ολοκληρη μερα θα ειμαι χωρις μηχανη. Παρακαλω λοιπον κ αντμινιστρειτορ να ενημερωσετε την εταιρεια... Ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
Έτοιμος και εγώ για το σέρβις των 20000 χλμ.
Λεοντόκαρδε σου στέλνω και το σχετικό pm Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Νίκο και γω είμαι έτοιμος για service...
Σου στέλνω πμ |
|
||||
|
||||
Η εταιρεία ενημερώθηκε ... .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το τσεκάρισμα γίνεται με απλό πέρασμα 2 φίλερ. Αν απαιτείται ρύθμιση, τότε ασχολείται ο μηχανικός με τα "κόντρα παξιμάδια", λύσε, δέσε ξανασφίξε... Κι όταν τελειώσει κάνει πάλι έλεγχο με τα φίλερ. Ε, δεν είναι το ίδιο... |
|
|||
|
|||
Βρε ναι, δε λεω, αλλα ειπα μηπως, στα πλαισια της προσφορας, μιας και η επιπλεον δουλεια δεν ειναι δα και φοβερα χρονοβορα (συνηθως..)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |