|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS trOFFy 24-25-26/5/2013
Δεν υπαρχουν λογια!
Δεν φτανουν οι εικονες! Για αλλη μια φορα ευχαριστω τους φιλους απο ολη την Ελλαδα που ηρθαν για να ζησουμε μαζι στιγμες μαγικες! Ξεκουραση και ανασυνταξη συναισθηματων |
|
|||
|
|||
Στην Βάση μου και εγώ .
Απο τους 7 βαθμούς στο σκηνάκι στην Βοβούσα στους 30 στην Λάρισα Αυτά που μου έμειναν με λίγα λόγια: - Υψηλό επίπεδο αναβατών, και σε χωμάτινες και στις ασφάλτινες διαδρομές. - Οι διαδρομές, εκεί πάνω υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. - Οι κατάρτιση και η πληρότητα που είχαν όλα τα παιδιά στο θέμα προστατευτικού εξοπλισμού αναβάτη, και υλικών διαβίωσης στην ύπαιθρο σε σκηνή. - Η καλή διάθεση τα συνεχή πειράγματα ,το φοβερό γέλιο και η μεγάλη όρεξη ! - Τα 24 χωμάτινα χιλιόμετρα απο Λάιστα - Βοβούσα , και το οικοπεδάκι που αγόρασα σε μια γαμάτη κροκαλοτή υγρή και πρόστυχη ανηφορίτσα. - Η προβατίνα , δεν υπάρχει σου λέω !!! - Το GSA μου....γαμώ σας λέω! Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε εκεί πάνω. Άντε για τα επόμενα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εζησες το GSForum οπως πραγματικα ειναι! Παμε για τα επομενα τωρα Εστάλη από ΤΑΠΑΤΟΚ-ΤΑΠΑΤΟΚ! |
|
|||
|
|||
απο τις 5 ωρα ειμαστε και εμεις σπιτι ,δηλαδη μονο τα ταλαιπωρημενα κορμια μας,γιατι το μυαλο μας και η ψυχη μας θα ειναι για παρα πολυ καιρο στα υπεροχα λασπωμενα βουνα περιξ της βωβουσας αναμεσα σε αγνωστους βρωμιαρηδες αλητες μηχανοβιους ,που θα ηταν μεγαλη μου τιμη αν με θεωρουσαν εστω και λιγο φιλο τους.
Συγχαρητηρία στο Πασχαλη και τα υπολοιπα παιδια για την αψογη διοργανωση και την συνεχη καθοδηγηση καθολο το τριημερο Ελπιζω να ξαναβρεθουμε συντομα Υ.Γ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΝΑΚΟΥ..... ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ , |
|
|||
|
|||
Πρωτος Νοτιος στην βαση του.
Η τρελOFFπαρεα αψογη.τα λεμε ........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Παλληκαρια.... η τιμη ειναι ΟΛΗ δικη μας Τα καλυτερα ερχονται! |
|
|||
|
|||
Παρασκευη απογευμα μετα τη βροχη στον αυχενα πανω απο το Περιβολι.
Η φωτογραφια δεν εχει δεχθει επεξεργασια! Κατι σαν τον -πρωην- δρομο Βωβουσα-Διστρατο, που περιμενει να μας καταπιει ακριβως δεξια μου! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αυτος ο δρομος!
Υπερενταση, αγωνια, χαρα και οι πρωτες ροδιες για φετος απο αυτην την απιθανη OFF παρεα. |
|
|