|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα!! 7-8-9 Σεπτ. 2012!!
Απόσπασμα:
υπηρχαν και φτωχοι αναμεσα σας......που εκαναν 1 διανυκτερευση |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by KAS; 11-09-2012 at 17:40. |
|
|||
|
|||
Όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα μας ! πρόσωπα πράγματα ομοιότητες και καταστάσεις είναι εντελώς αληθινά ! καλού κακού απομακρύνετε τις γυναίκες σας από τον υπολογιστή η κρύψτε τις παντόφλες και τα τηγάνια του σπιτιού ! ακολουθούν σκηνές απείρου κάλους και διασκέδασης ( μην ξεχνάτε ότι πήγαμε χωρίς τις γυναίκες μας ) εγώ πάντως σας προειδοποίησα !! ξεκινώντας από Τρίκαλα ! φτάνοντας στο βόλο στάση για ενα γρήγορο τσιγάρο [/CENTER] [CENTER] έπειτα καμπιγκ και κατευθείαν για βουτιά και κουβέντα με φίλους η θάλασσα ήταν το κάτι άλλο !!ε Στέργιο και Βαγγέλη ? η ώρα ώμος πλησίαζε για να πάμε στο μαγαζί του Αντώνη ! κάπου εδώ θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω τον Αντώνη για την περιποίηση που μας έκανε και να του ευχηθώ καλές δουλειές ! έπρεπε να πάμε για ύπνο ώμος ! το εξοχικό μου .....στη ...... θάλασσα !! το πρωί ........ αποκαλύφθηκαν όλα !! [CENTER] Συγνώμη Πασχάλη αν σε ξυπνήσαμε .... έπρεπε να φύγουμε !!![/CENTER] συγνωμη και σε σας Πανο και Γιαννη !! για αυτή τη θέα και αυτή την ανατολή σηκωθήκαμε πρωί πρωί να το απολαύσουμε ...και σας πληροφορώ δικαιωθήκαμε !!! [CENTER] μέχρι και το ψυχρό τσιμέντο της πόλης την αυγή σε συνδυασμό με την θάλασσα ειναι αλλιώς όπως και να το κάνουμε [/CENTER] επειδή το υλικό είναι πολύ [CENTER] Συνεχίζεται [/CENTER] |
|
|||
|
|||
Ήρθε και η δικιά μου ώρα , για να ρίξω τα ....γλυψίματά μου προς τον modoradora paschalis που οργάνωσε αυτή την σύναξη , η οποία ειχε κόσμο τελικά από όλη την Ελλάδα.
Το ότι ο καθένας έκανε αυτό που τελικά γούσταρε περισσότερο , ίσως ,της δίνει και την μοναδικότητα του ότι όλοι πέρασαν super.Εκτός και το λέμε για να το λέμε. Οι στροφές ήταν πολλές, μα...πάρα πολλές.Σε σημείο που μόλις έβλεπες ευθεία να μην θες να φύγεις.Αλλά έτσι καταλαβαίνεις ότι την διαδρομή την έχουν βγάλει ατομα που έχουν πάθος με τον δρόμο.Υπήρχαν οι γρήγοροι,οι μέτριοι, οι αργοί...αλλά όλοι τελικά βρισκόμασταν με ένα τέταρτο διαφορά. Άλλος κοιμήθηκε σε σκηνή ,αλλος στο πάτωμα, αλλος σε κρεβάτι.Ότι γουστάραμε.Δεν υπήρχε αρχηγός.Όλοι για όλους και όλλοι για έναν. Γελάσαμε φάγαμε ήπιαμε ροχαλήσαμε.Αντρικά πράγματα. Είχαμε μικροατυχίες (Moby ) που μας έκαναν να αποχωριστούμε γρήγορα το φιλαράκι μας. Τώρα το να αναφερθώ στα άτομα είναι μάλλον περιττό, γιατί όλοι ήταν ένα μάτσο χάλια ως συνήθως.Απλά θα πώ ότι χάρηκα που γνώρησα νέα άτομα από Σιάτιστα, Κρήτη, Βόλο,Κοζάνη (ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ?????) ,Σαλονίκη Τρίκαλα.Μιλάμε για ΠΟΛΥ ΑΤΟΜΑ. Και όσο για το καλύτερο το αφησα για το τέλος. Κόστος εκδρομής για κάποιους από εμάς, μόλις 65,50 € . Αρα υπάρχουν λεφτά και για καφέ την Τετάρτη. Υ.Σ. Φωτογραφίες δεν τράβηξα γιατί δεν τους .......έφτανα Οπότε περιμένω τους απαιχτους φωτογράφους. Last edited by Mits70; 11-09-2012 at 18:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σσσσσσσσσσς..... Αλλού ρα.. |
|
|||
|
|||
πραγματικα ηταν μαγευτικα
τωρα που ταγκιαζει το θεμα μεσα μου και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σουσσσσ... Last edited by KAS; 11-09-2012 at 20:05. |
|
|||
|
|||
Τρελοκομεία παιχταράδες
|
|
|||
|
|||
ΧΑΣΑΠΗ, γιατί μας κόβεις στο καλύτερο!!! Αυτά σε μαθάινω τόσα χρόνια.... Κουφαλίτσα, έχεις τελικά καλλιτεχνική φλέβα μέσα σου!!
ΔΩΣΕ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελπιζω παλι συντομα Χαρηκα πολυ που σε γνωρισα |
|
|