|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 2. 6-7-8/9/13!!
Για αυτο Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ
Να εισαι καλα φιλε Πασχαλη |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ!!!
Σ' αυτόν που το σκέφτηκε, το δούλεψε και εν τέλει το υλοποίησε... Σ' αυτούς που βοήθησαν, με τον τρόπο του ο καθείς... Σ' αυτόν που έτρεξε, κουβάλησε, οργάνωσε το Μέγα Βοσκοπάρτυ... (εδώ μία παρένθεση, καθαρίστηκαν στρέμματα για να κατασκηνώσουμε, δούλευαν ξεχωριστά γεννήτριες για να έχουμε φωτισμό μέχρι τον καταυλισμό, κουβαλήθηκαν μηχανήματα για να "παίζουν" οι Ντι Τζέϊ μας, υδροφόρα για να πλύνουμε τα μουτράκια μας είχε, , κουβαλήθηκαν άπειρες ποσότητες μπύρας - αναψυκτικών, πλάστηκαν κεφτεδάκια από προβατίνα, μέχρι και "ρόκες" είχε για φρούτο κλπ κλπ κλπ) Σ' αυτούς που βοήθησαν στο βοσκοπάρτυ... Σ' αυτούς που ήρθαν από τις γωνίες της Ελλάδος για να περάσουν ένα διήμερο με νέους φίλους... Εν τέλει σε όλους εμάς που ο καθένας με την προσωπικότητά του βοήθησε ώστε η τσάρκα στα Αθάνατα Ελληνικά Βουνά να έχει μεγάλη επιτυχία! Ιδιαίτερη μνεία σε κάτι χορευταράδες που χάρισαν τόνους τρέλλλας και ατελείωτου γέλιου! Όσο για τους Λέλους... ήταν η ατραξιόν του διημέρου! Χάρηκα επίσης που γνώρισα όσους τους γνώριζα μόνο μέσω του πληκτρολογίου, αλλά και όσους τους γνώριζα ελάχιστα, αλλά μου δώθηκε η ευκαιρία να μιλήσω μαζί τους! Σας ευχαριστώ όλους σας... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά συγχαρητήρια για την οργανωτική αρτιότητα, που δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη ακόμα και μέσω της οθόνης του Η/Υ και που «απέχει παρασάγγας» από το επίπεδο μιας καλοστημένης μοτο-περιήγησης.
|
|
|||
|
|||
τα λογια εινα περιττα ............
|
|
|||
|
|||
Μας καληψες όλους,ότι και να γραψω θα πέσει λίγο. Σας ευχαριστώ ολους που της οποίες αδυναμίες μου που της ανεχτήκαμε.
Και στη επόμενη με το καλό. Και ο τελευταίος προς αναχώρηση. spitiko |
|
|||
|
|||
Ωρέ τι κάνατε εκεί;!!
Άξιοι οι διοργανωτές, μπράβο στους συμμετέχοντες, αυτό που γράφτηκε για τον οικοδεσπότη της 2ης μέρας, πως "μετά από 5 δευτερόλεπτα τον κάνεις φίλο" είναι πέρα για πέρα αληθινό.... Και στην 3 με το καλό, κοπέλια! |
|
|||
|
|||
Παιδιά,σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια,αλλά και που μας δώσατε την δυνατότητα να σας γνωρίσουμε.Και λέω ευχαριστούμε,γιατί έχετε και τα χαιρετίσματα απο τους γονείς μου και την Σέμη.
Για ένα ακόμα που θέλω να σας ευχαριστήσω,είναι που ο χώρος παρέμεινε καθαρός λες΄και δεν υπήρξε τίποτε εκεί!!!! Φωτογραφίες βίντεο κ.λ.π στην πορεία Θα μπορούσε να γίνει και ακόμα καλύτερο αν δεν είχαμε επιφορτιστεί με το άγχος που κρύβει μια συνάντηση με πολλά άτομα και σε μέρος που δεν μπορείς να προμηθευτείς την τελευταία στιγμή πράγματα.πιστεύω ότι στο επόμενο θα έχουμε βελτιωθεί αρκετά. ευχαριστούμε και πάλι!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο σε αυτούς που έτρεξαν και έδωσαν ψυχή σε ένα τόσο όμορφο αντάμωμα!
.......... Τα μέλη αυτού του φόρουμ ξέρουν και μπορούν να περνάνε καλά! Δυστυχώς το αποφάσισα πολύ αργά, για να συμμετάσχω και δεν μπορεσα να μανατζάρω τον χρόνο της εργασίας μου! Η σκέψη μου ήταν στους φίλους μου Με το καλό και τα 3α Ασφάλτινα Βουνά του GS Forum |
|
|||
|
|||
Επίσης, είχαμε υπολογίσει για αρκετά παραπάνω άτομα,τελικά η μπάντα δεν μπόρεσε να έρθει λόγω ασυμφωνίας των γυναικών (φοβερή δικαιολογία) αλλά και αρκετοί αναβάτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν δεν φρόντισαν να ενημερώσουν.Έτσι οι προμήθειες ήταν πολλές και ανέβηκε το ποσό που αντιστοιχούσε στον καθένα....
Τελικά μάλλον και αυτό έγινε για καλό σκοπό . Στο δια ταύτα λοιπόν! Έχουν περισσέψει περίπου 200 μπύρες amstel και ερμής. Και τις έχουμε πληρώσει όλοι. Δεν μπορούσαμε να επιστρέψουμε τα κουτάκια γιατί βγήκαν απο την συσκευασία. Όποιος θέλει ας ρίξει μια πρόταση στο τραπέζι! Είναι και ωραίο πράγμα αυτό που περίσσεψε!Τις τσουβαλιάζω και έρχομαι!πάγο να έχετε μόνο! Last edited by tsompanis; 09-09-2013 at 22:07. |
|
|