|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Νίκο, ένα ζευγάρι ελαστικά και για μένα.Σου στέλνω με p.m τις λεπτομέριες.
Ευχαριστώ προκαταβολικά... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και με τισ ζαντες εσυ το πας !!!! δεν μου'πες τιποτα χτες στο κολυμβητηριο. δεν κρατιεσαι να φυγης. |
|
|||
|
|||
Ηρθε και για μενα η ωρα για καινουρια παπουτσια στην καλη μου!!
Και οχι μονο για μενα αλλα και για τον Αντρεα32. Να ειμαστε ετοιμοι για τις καλοκαιρινες εξορμησεις μας!! Νικολα σου στελνω pm με τις λεπτομεριες!! Ευχαριστουμε πολυ Νικολας -Αντρεας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να ετοιμαζόμαστε Βαγγέλη για του χρόνου...το ακρωτήρι περιμένει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
1. Ετσι οπως θα το πας εσυ ή καλυτερα εκει που θα πας εσυ, τις ινες απο τα λαστιχα θα φερεις ( ποσα χλμ. θα γραψει το κακομοιρο κοντερ ???? ). 2. Δεν ξερω αν ο Νικος (ο Λεοντ.) θα κανει και ομαδικη για παγοπεδιλα του χρόνου, για το ακρωτηρι (τωρα ειμαι δουλεια μεχρι το πρωι. Αν δεν εχει η Μαρια διαβασμα (που σημαινει baby sitting ) μιλαμε τηλ. για καφε |
|
||||
|
||||
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... τηλεφώνησέ του για ραντεβού ...
|
|||
|
|||
Καλημέρα , ήρθε η ώρα και για μένα να αλλάξω ελαστικά στο GS1200. Θα συνεχίσω με τα Bridgestone μιας και εμεινα ικανοποιημενος. Νίκο στελνω pm.
|
|
|||
|
|||
Πήγα σήμερα και έβαλα τα λάστιχα στο περιστέρα. Ευχαριστώ πολύ όλα ήταν τέλεια.
πολύ όλα ήταν τέλεια. Last edited by antreas.32; 29-06-2011 at 15:11. |
|
|||
|
|||
Πρωι -πρωι ημουν στον Περιστερα για τα καινουρια παπουτσια της καλης μου!!
Οτι και να πω ειναι λιγο. Πανω απο ολα ενα μεγαλο ευχαριστω στο forum για τις τιμες που εξασφαλισε. Οσο για τον Νικο και μονο απο το καλημερα που σου λεει καταλαβενεις οτι πρωτα απο ολα ειναι ανθρωπος και μετα επαγγελματιας. ΑΨΟΓΟΣ!!!!!! Μαγαζαραααα!!! Εξυπηρετηση τελεια!!! Μεχρι καφεδακι μας εκανε!! Και παλι ευχαριστω πολυ!!! |
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε έχεις πμ. Ευχαριστώ
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |