|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 2. 6-7-8/9/13!!
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω και εγω όλους όσους ασχολήθηκαν να στηθεί μια τέτοια δύσκολη κατάσταση, που μας έκανε να περάσουμε απίστευτα... Χάρηκα που γνώρισα νέους φίλους και που είδα παλιούς, επισης ένα μεγάλο ευχαριστω(και εκ´ μέρους του φίλου μου του γιαννη) στους λελους που ενώ ήταν το σκηνακι μας ανάμεσα τους δεν μασ πειραξαν το βράδυ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η κίνησή σου ήταν κίνηση ΜΑΤ ! Τη σωστή στιγμή, το σωστό ρεγάλο από τη Κρήτη.......ευχαριστούμε πολύ Για να είμαι ειλικρινής, πολλοί καλοθελητές έσπευσαν να με προειδοποιήσουν για τις "αδυναμίες" σου κατά τον ύπνο σου μόλις έστησες τη σκηνή δίπλα μου.....ένα (1) όμως έχω να πω : ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ καλό ταξίδι, με το καλό να τα πούμε πάλι Last edited by vpentza; 09-09-2013 at 22:57. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε για την παρεα και για το περιεχόμενο του top case. ... |
|
|||
|
|||
πωωωω!!!!...εχω χασει τη μπαλα εντελως!!!!...τι γουστα βγαζετε ρε παιδες!!.Πασχαλη δεν βρισκω λογια για το φωτογραφικο ταξιδι που κερασες...και τα σχόλια σου που καλοκαρδίζουν και τον πιο πικραμενο! Δεν χορταινω να σας βλεπω!..απιστευτη κατασταση!...δεν υπαρχετε! παντα τετοια παιδες!... |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Γιάννη χάρηκα πολυ που σε είδα...
|
|
|||
|
|||
Καλο ταξιδι κρητικαρε!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαννη ειπαμε...οι αντρες ροχαλιζουν!
τελος! καλη επιστροφη κ με το καλο να ανταμωσουμε ξανα με ρακιες κ Σπιτικες διπλες! |
|
|||
|
|||
Αιμίλιεεεεε!!!!!!!! Ακούυυυυςςςς?????? Παρασκευή βράδυ ο Αιμίλιος έστησε 3 σκηνάκια μακρία από το Γιάννη (giamil) & gsmaniac. Το Σάββατο περίμενε να δει πού θα στήσουν και πήγε αντίθεταστα 100 μέτρα |
|
|||
|
|||
Σχεδον το υποσχεθηκα στο τραπεζι του τερματισμου.
Τα Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 3 μιας και δεν μπορουν να ανηφορισουν αλλο, θα κατεβουν ως την Πελοποννησο!! Ετοιμασου να κανουμε -και- μαζι τα χιλιομετρα που χρωστας απο το 1 και το 2!! Σχεδιαζοντας και ξεναγωντας την παρεα σε μια αξεχαστη γυροβολια που θα ενωσει Βουνα κι Ανθρωπους |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|