|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε
Νικο ,εφτασε η ωρα για το service...
Σου στελνω pm με τα στοιχεια μου. |
|
|||
|
|||
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ? ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΤΙ ΕΛΗΞΕ. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ το φόρουμ για την προσφορά,
έκανα σερβις 60.000χλμ κ φυσικά μου έγινε η εκπτωση. Ο Αθανάσιος όπως πάντα άψογος, τώρα δε ενισχύθηκε το τιμ με τον Κώστα, επαναπατριστής προ 4ετίας από Γερμανία όπου γεννηθηκε κ εζησε αρκετα χρόνια, συνεργάζετε με τον Θανάση στο σερβις των μοτο. |
|
|||
|
|||
Και για εμένα μια ενημέρωση στην motion 'n style ...
Eυχαριστώ το GS FORUM για τις προσφορές που εξασφαλίζει |
|
|||
|
|||
α ναι και τον Νικο που με <<εφτιαξε>> αμεσως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ
|
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα. Έφτασε η ώρα για το service των 35.000km.
|
|
|||
|
|||
Μόλις επέστρεψα από το Service των 35.000km και αφού πέρασα περίπου 1,5 ώρα εκεί με το φίλο Θανάση.
Μπήκαν τα Motul 5100 15W50 (ημί) όπως γίνεται από τα 10.000km, φίλτρο λαδιού, έγιναν τα απαραίτητα σφιξίματα (βίδες σταντ, κ.ο.κ.) και οι απαραίτητοι έλεγχοι (ανάρτηση, balljoint, ταχυσύνδεσμος, κ.ο.κ). Όλα ήταν ΟΚ!! Επίσης τοποθετήθηκαν και τα flaps της MPF που κέρδισα στην πίτα το forum στο Σοφικό. Πρώτη εντύπωση των flaps από κίνηση στην Εθνική οδό, πολύ θετική!!! Οι εκπτώσεις, βάσει συμφωνίας (15% αντ/κά, 25% εργασία). |
|
|||
|
|||
Νικολα, 19754 + το ΣΚ = Service των 20000Km
ευχαριστω! |
|
|||
|
|||
Έγινε το service των 20Km!
Με: - Torco 20W50 ημι - αλλαγή βαλβολινη - ... Υγρα φρενων - συγχρονισμός εκεντροφορων - φορτισμα μπαταρίας - φίλτρο αέρα - μπουζι - φίλτρο λαδιού - γενικός έλεγχος.... Έχω σκησμενο ball joint που θα αλλαχτει στην εγγύηση την άλλη βδομάδα ..... και είμαι έτοιμος για απογείωση! Μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση μας και τον Λεοντοκαρδο μας, αλλά βασικά στο GS Forum !!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |