|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Καλημέρα Δημητρό, αν και σας ζηλεύω, εύχομαι ολόψυχα να περάσετε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Καλή εβδομάδα σε όλους σας και η πρωτοβουλία αυτή,να επισκεφτούν τόσοι μοτοσυκλετιστές το ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ δε θα μπορούσε να ΄ναι προνόμιο παρά μόνο του GS Forum!Χίλια μπράβο για την ιδέα και για την υλοποίησή της από τα μέλη.Εγώ θα μαι ήδη απ΄το μεγάλο σάββατο,δεν νομίζω όμως να σας συναντήσω μέχρι να ΄ρθετε!
|
|
|||
|
|||
Καλημερα στους Αγιορειτες.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευτυχία να το "τρέχουμε" εδώ και τρία συναπτά έτη, με την καθοδήγηση του πνευματικού πατέρα μας () Γέροντα Νικόλαο Α' εκ Σκοπέλου .... κατά φόρουμ Fuji!!! Eσύ μέχρι πότε θα είσαι μέσα και σε ποιες Μονές?? |
|
|||
|
|||
Καλημέρα παιδιά, Αγιορείτες συνοδοιπόροι!
|
|
|||
|
|||
Νικολα κανονισε το ραντεβου για να ανεβουμε στο Ορος..
|
|
|||
|
|||
Γιώργο μου, αν εννοείς με ποιόν τρόπο θα ανέβω, έχω δυο επιλογές:
1. του-του (θα με αφορίσετε οι περισσότεροι, με πρώτον τον Άκη ) 2. να έρθω συνεπιβάτης με κάποιον Βολιώτη Η περίπτωση του να έρθω με κάποιον από εσάς, που πολύ θα το ήθελα, σκοντάφτει σε δυο εμπόδια: - την παράκαμψη του Βόλου που θα σας στοιχίσει το λιγότερο μια ώρα και δε θέλω να σας φωρτώνω με ώρες και χλμ επιπλέον, και - την επιστροφή μου, μιας και εσείς οι Βόρειοι θα φύγετε αργά από Δάφνη με το συμβατικό πλοίο " Άξιον Εστί" των 12:15, ενώ εμείς οι Νότιοι θα αναχωρήσουμε (ευελπιστούμε) με το "μικρά Αγία Άννα" στις 09:30 περίπου το πρωί. Άρα, πρέπει να κάνω το κουμάντο μου με μια απ' τις παραπάνω λύσεις ... |
|
|||
|
|||
Τι να πω τωρα,θα το μελετησουμε και τα λεμε!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παιδιά δυστυχώς (για καλό λόγο όμως), δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω... Ερχεται ο αδελφός μου από Καναδά για Πάσχα, (δεν ήταν στο πρόγραμμα), και την δεύτερη εβδομάδα θα τον έχω Λάρισα. Λυπάμαι που δεν θα ακολουθήσω, αλλά, όπως καταλαβαίνετε χαίρομαι για τον αδελφό μου.. Έχω να τον δώ αρκετό καιρό, έμενε και Αθήνα πριν φύγει...
Πολλές ευχές, και να περάσετε τέλεια!! Εγώ, την επόμενη να 'μαστε καλά... |
|
|