|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα και απο εμενα φιλοι μου ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα και να τα πουμε στο ραντεβου μας.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
[QUOTE=Fuji;889263]Με λύπη πληροφορήθηκα την αποχώρηση του Αντώνη (Astakos82) και των συν αυτώ φίλων. Κρίμα παιδιά, ελπίζουμε του χρόνου πρώτα ο Θεός να τα καταφέρετε. (Μήπως να δοκιμάζατε στη Δοχειαρίου και στη Νέα Σκήτη
Ας ενημερώσουμε τη λίστα με τις αποχωρήσεις του Αντώνη και του Λάκη, με μια κρυφή ελπίδα και ευχή να αλλάξει κάτι και να τα καταφέρουν τελικά. Εως τελευταια στιγμη θα το παλεψω , οσο για τις μονες το πολυ πολυ να κοιμηθω και εξω ειναι το τελευταιο που με νοιαζει... Fuji μου αν δεν τα καταφερω η μπουμπου μου σε περιμενει να πατε μαζι επανω |
|
|||
|
|||
Καλημέρα,εν χριστώ αδελφέ .Μπαίνω "μέσα" μεγάλο Σάββατο και κατευθύνομαι για Ι.Μ.Σίμωνος πέτρας,κυριακή του πάσχα θα πάω σε σκήτη κοντά στις Καρυές.Δεύτερη μέρα θα φύγω "θεωρητικά",αλλιώς μπορεί να δείτε τη vespa μου στην ουρανούπολη παρκαρισμένη
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Θάνο καλημέρα, Δεν θα τα πούμε γιατί θα μπούμε με διαφορά μιας εβδομάδας! Αλλά, για να μην αφήσεις την βέσπα σου μόνη στην Ουρανόπολη, εάν θες να μιλήσω με την ξενοδόχα του Φιλοξενία που θα μείνουμε εμείς, και να την παρακαλέσω εάν μπορεί να σου βάλει την βέσπα σου σε κάποια γωνιά. Εκεί θα είναι ασφαλές, τουλάχιστον ασφαλέστερη από ότι έξω στην πόλη... Πες μου εάν θες... Aλλιώς τα λέμε,
εις Kalampaka Place... |
|
|||
|
|||
[quote=Astakos82;889283]
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Aντωνάκη, υπάρχει η θέση του Λάκη, που είναι ελεύθερη...
Αρα από διαμονή εις το "Περιβόλι της Παναγιάς", για ένα άτομο, δεν υπάρχει πρόβλημα... Ξανασκέψου... |
|
|||
|
|||
[quote=ARGI;889340]
Απόσπασμα:
Ty Αργυρη μου ... ξερεις δεν ειναι αυτο το θεμα...μενω και στο παγκακι... Σημερα εγινε κατι καλο και το παλευω οσο μπορω ... |
|
|||
|
|||
[quote=Astakos82;889424]
Απόσπασμα:
Κράτηση έτοιμη
|
|
|