|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Φίλε Νίκο, θα ήθελα να πάω κι εγώ (ξανά) για αλλαγή των ελαστικών μου, σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
spam on ..... φτου σου ματια μου ζωη να χεις!! ¨. Spam off
|
|
|||
|
|||
Καρδιά μου, έκανα υπερωρίες αυτό το μήνα, 2 φορές Πίνδο, Άγραφα λίμνη Πλαστήρα, Μαυροβούνιο...
|
|
||||
|
||||
Ο Περιστεράς, σε περιμένει με λουλούδια ...
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η αλλαγή ολοκληρώθηκε και για άλλη μια φορά ευχαριστώ τον Nίκο (Λεοντόκαρδο) - GSfroum για την άμεση απόκριση και διευθέτηση του θέματος, και τον Νίκο Περιστερά για την άψογη εξυπηρέτηση, τον επαγγελματισμό του, την ευγένεια και φιλοξενία του!
|
|
|||
|
|||
Καλά χιλιόμετρα "τρελό αγόρι"....
|
|
|||
|
|||
Σ' ευχαριστώ Σωτήρη, φεύγω την άλλη εβδομάδα για Άλπεις με επιστροφή από Βαλκάνια οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, τα επόμενα 4.000km θα γίνουν εντός του Αυγούστου
|
|
|||
|
|||
Καλημερα Νικο
Θα ηθελα και εγω αλλαγη στο GS METZELER EXP Στελνω πμ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικολα ακυρο Μενουμε BRIDGESTONE Ευχαριστω |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |