|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Απόσπασμα:
σε καθε περιπτωση αγαπω την ΕΛΛΑΔΑ κ την θεωρω πανεμορφη , πολλες φορες(ειναι κ το ψυχολογικο) ανωτερη σαν προορισμο. μεχρι εκει ομως,απο υποδομη μηδεν, κ απο κλεψιμο -αρπαχτη ο καθενας συναγωνιζεται ποιος θα κλεψει πιο πολυ σε πολλα μερη οι τιμες ειναι ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ για μενα προσωπικα τουλαχιστον,κ ναι αφου ειμαι διπλα στα συνορα ....(οπου γης ,κ πατρις) ναι θα προτιμισω να παω ΚΑΙ καπου που με συμφερει οικονομικα ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ. σαν δημιουργος του θεματος,προτεινω κ την δημιουργια θεματος που να παινευουμε επαγγελματιες κ καταστασεις που αξιζουν την προωθηση μας ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, (οχι επειδη πηγε καπου ενας μεγιστανας ή κοροιδο,με το ζορι ειναι αποδεκτα ωραια σε τιμες) γιατι για τον εναν η τιμη 6 ευρα η ''παραδοσιακη τυροπιτα'' τον 8/2012 στο ζαγορι ειναι φυσιολογικη ΑΛΛΑ για μενα( Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΕΚΤΗ |
|
|||
|
|||
ταχατις ''παραδοσιακα κ αγνα''
Ποιους εννοείς , γιατί αν εννοείς Ινδίες ,Σιβηριες κτλ, αυτοί ειναι ΑΑ φίλε μου.Αλλα δε θα συγκρινουμε ποτέ την τιμη του καφε στο Μαγκανταν με την τιμη του καφε στο Πηλιο.
Last edited by MIHALIS TZIMAS; 24-08-2013 at 21:16. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πριν μια εβδομάδα ήμουνα στους Κήπους Ζαγοριου.Εφαγα αρκετές φορές παραδοσιακή τυρόπιτα και την πλήρωσα γύρω στα 4€.Εμεινα σε καταπληκτικό καταλυμα με 35€.Ηπια ποτό με 5€.Καφε με 2€. Παρατήρησα οτι είχε ελάχιστο κόσμο. Αυτό που γενικά θέλω να πω ειναι οτι στην ελεύθερη αγορά ο καταναλωτής κάνει τη διαφορά.Κακοι επιχειρηματιες υπάρχουν παντού.Ο καταναλωτής τους κλείνει ή τους συντηρεί. |
|
|||
|
|||
Νομιζω οτι ολοι λετε το ιδιο πραγμα.....
Κανεις δεν θελει την ακρίβεια, χωρις να αξιζει.... Αλλα μεσα στην υπερβολη του γραπτου λογου, επεσε η συγκριση Ελλάδας με Ρουμανία, Βουλγαρία, αλβανια, κλπ εξωτικοι προρισμοι Νομιζω οτι δεν υπαρχει καν συγκριση....σε ομορφια και σε ποικιλια Η θαλασσα και οι καιρικες συνθηκες, ειναι μοναδικες..... Εχοντας επισκεφτει 3 φορες χειμερινα θερετρα στην βουλγαρια, μονο εκει μπορουν να συγκριθουν με εμας, σε ομορφια και οργανωση Σε καλοκαιρινες διακοπές, η ελλαδα ειναι πανεμορφη.... Πολυ ενδιαφερον θεμα πάντως. ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συμφωνώ μαζί σου ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια ερώτηση: έχεις πάει Ρουμανία? Βουλγαρία? Όχι, όχι δεν εννοώ ούτε υπονοώ τίποτα, μην παρεξηγηθώ! Και πολύ καλά κάνεις και διαχωρίζεις σε Α,Β,Γ. Το προσωπικό γούστο και η αισθητική είναι αδιαπράγμευτα και σεβαστά. Για να καταλάβω το σκεπτικό σου ρωτάω, δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο κατατάσσεις τις χώρες σε Α, Β, Γ κλπ. Για να γίνω πιο σαφής. Μεταξύ άλλων έχω πάει και Τσεχία. Η Πράγα είναι από τις πιο όμορφες πόλεις που έχω δει αλλά έφυγα με τις χειρότερες εντυπώσεις. Τόσο πολύ, που κατατάσσω τους Τσέχους στον χειρότερο λαό που έχω επισκευθεί. Προτελευταίοι χειρότεροι είναι οι Έλληνες. Για να πω -εγώ- αυτό είναι καλό ή κακό μετράει όοολο το πακέτο και όχι μόνο το φυσικό περιβάλλον. Γι' αυτό ρωτάω, έχεις πάει? Για να δω πώς σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος. Last edited by Al Bandy; 25-08-2013 at 18:14. |
|
|||
|
|||
σιγουρα ο καθενας κατατασει σε διαφορα επιπεδα τους προορισμους που επισκεφτηκε με δικα του κριτηρια γιατι σιγουρα δεν ειναι ολοι στο ιδιο επιπεδο. αλλα οπως προειπαν και παραπανω φιλοι ο καταναλωτης οριζει την αγορα και αυτο ως συνειδηση λειπει απο τον ελληνα. δεν ειναι τυχαιο που καποια στιγμη το sadanski εγινε το monaco της βουλγαριας απο την καταναλωτικη μανια των βορειοελλαδιτων....
|
|
|||
|
|||
Ανατολικές χώρες ....
Σίγουρα για εναν Ελληνα δεν ειναι σαν την Ελλάδα καμια ξένη χώρα όσο καλή και να ειναι. (συμφωνώ με τον Μιχάλη) Ακόμη και αν αυτή ειναι η Γαλλία η Αυστρία και τόσες άλλες , πόσο μάλλον οι ανατολικές χώρες που ακόμα ειναι πολλά χρόνια πίσω. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και στη Ρουμανία έχω παει και απο τη Βουλγαρία έχω περάσει κτλ. Το εκανα πέρυσι το Πάσχα το ταξειδι αυτό.Εχουν ελάχιστα να σου δώσουν αυτές και απο πλευράς αξιοθεατων και απο πλευράς ανθρώπων.Δεν λέω τίποτα αλλά ελάχιστα.Ειναι λογικό το κόστος εκεί να ναι πολύ χαμηλό. Μου θυμίζει τη σύγκριση των παραλιών της Ελλαδος με τα αντίστοιχα της Τουρκίας. Χειρότερος λαός;Ελβετοί,Γάλλοι ανταγωνίζονται Τσέχους και Ελληνες επάξια. Εννοείται οτι θα μπορούσαμε να είμαστε TOP. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσοι για τους Ελβετούς και τους Γάλλους δεν έχω γνώμη γιατί δεν έχω πάει παρά μόνο μια σύντομη στάση στο Παρίσι για να αλλάξω αεροπλάνο. Μιλάω μόνο γι' αυτούς που ξέρω και οι χειρότεροι λαοί απ' αυτούς που έχω πάει είναι Τσέχοι και Έλληνες. |
|
|