|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο φίλε μου το ανέφερες. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα post. Εύχομαι κ γω να καταφέρω να έρθω. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στο Βόλο Σ/Κ για Τσίπουρα, Μπαράκια... κι εκδρομούλες στο Πήλιο !!! 12-14/1
Είναι πάντως πολλά τα km σε μια μέρα για Πήλιο εκτός αν θέλετε να κάνετε καριέρα σαν οδηγοί στο ΚΤΕΛ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τί προτιμάει η παρέα; Φίλε Nivam που είσαι από κει, τί λες; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(μένετε εκεί αν θέλετε) και Κυριακή πρωί πρωί Τρίκκερι. 'Ισως βγείτε λίγο από το πρόγραμμα της επιστροφής και αντί για 12 ξεκινησετε κατά τις 4 για Αθήνα και βγάλετε τον Καραβόμυλο εκτός. Ανάλογα βέβαια και τον καιρό. Αν έχει κακοκαιρία το Τρίκκερι μπορεί να βγεί απ το πρόγραμμα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το παραπάνω ακούγεται πολύ καλό. Ας περιμένουμε τον Κωστή ως διοργανωτή και ας ακούσουμε την υπόλοιπη παρέα μας τί προτιμά. |
|
|||
|
|||
Οι διανυκτερεύσεις θα είναι και οι 2 στο Βόλο για να μην ρισκάρουμε την έκβαση της εκδρομής.
Το Πήλιο το έχω ζήσει από το 1993 μέχρι το 2005 σε όλες του τις φάσεις και τις εποχές. Αν συζητούσαμε για εκδρομή με Τζιπ, σαφώς και θα μέναμε στο Πήλιο με πολύ μικρό ρίσκο (αν και όταν αποκλείστηκα εκεί, με τζιπ ήμουν)... Για εκδρομή με μηχανές δεν το συζητώ καν να μείνουμε στο Πήλιο... Θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνο Πορταριά / Μακρυνίτσα, που είναι χαμηλά... και το εξετάζω σαν ενδεχόμενο!! |
|
|||
|
|||
Ερημιά ειδικά στο νησί δεν παίζει, χαλαρή ατμόσφαιρα ναι. Είναι προορισμός φουσκωτών κ ιστιοπλόων, το ξέρω από πρώτο χέρι επειδή κάνω ιστιοπλοία.
|
|
|||
|
|||
kathimerini.gr | :
Λίγη ιστορία σχετικά με το Τρίκερι. |
|
|||
|
|||
Εγώ όμως το αντίθετο.. Καλώς ήρθες. Για να καταλάβουν μερικοί τι εστι οδηγική απόλαυση και Αρχοντιά..............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν είμαστε 10-15 μηχανές, δεν συντρέχει λόγος διαχωρισμού σε group, γιατί ακριβώς επειδή είναι στενοί οι δρόμοι και σε κατάσταση η οποία δε θα επιτρέπει υψηλές ταχύτητες, θα κινούμαστε όλοι μαζί... Θα έχουμε το Νάπο για "σκούπα"... |
Tags |
τσίπουρα, πήλιο, βόλος, στροφιλίκια, εκδρομή |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
21-10-2010 Βραδυνή συνάντηση στο Βόλο | nivam | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 22-10-2010 18:06 |
Στο Conn-x TV το Κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013 | MARK | Αθλητισμός | 10 | 16-10-2010 16:40 |
Ένα Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στο Πήλιο και τις ακτές του | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 45 | 01-10-2010 18:11 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο 25-8-10 | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 24-08-2010 12:49 |
Βραδυνή μπύρα στο Βόλο | nivam | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 05-08-2010 21:58 |