|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤATTOO!! Εχετε??? Και τι?? (Και γιατι???)
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Το κατάλαβα. Απλά λέω ότι δεν θα μπορούσε να είναι αυτός ο Πάγκαλος.
|
|
|||
|
|||
Σωστόοον. Αυτό είναι συλφίς μπροστά του. Θα ανησυχούσα για την υγεία του.
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=gsmaniac;467708]Δεν έχει μιλήσει ο καλιτεχνης της παρέας μας ακόμα.....
Κώστα τώρα το είδα.,.,.,. .,.,.πολύ θα μιλήσουν για μόδα ., άλλοι το γουστάρουν τρελά και άλλους τους προξενεί απέχθεια,.,. σε μερικές φυλές όσα ποιο πολλά τατού κάναν οι πολεμιστές τις φυλής τόσο παίρναν δύναμη απο τους θεούς στην μάχη.,. ,σε άλλες κουλτούρες στιγματίζατε τους παρείσακτους .,.,παράνομους.,., έτσι ταξιδεύει και το ΤΑΤΤΟΟ μες τους αιώνες απο την χαραυγή του ανθρώπου.,. όποιος θέλει να διαβάσει ιστορικά στοιχεία υπάρχουν άφθονα στο διαδίκτυο., θα μιλήσω προσωπικά για το τατού . ,γιατι είναι η δουλειά μου απο το '85 .,. .,.σε οποιοδήποτε tattoostudio πας να κάνεις τατού δεν υπάρχει πρόβλημα υγιεινής..,. τα περισσότερα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται είναι μιας χρήσης.,. και τα υπόλοιπα αποστειρώνονται., μην κάνεις μέσα σε στρατώνες, φυλακή.,.,, και σε ερασιτέχνες στα σπίτια., γιατι μπορεί να πάρεις και κάνα παράσημο μαζί.,.,., αν θέλεις να κάνης σκέψου το 2 και 3 φορές ,., είναι κατι που θα σε ακολουθεί στην υπόλοιπη ζωή σου. καταστάλαξε πρώτον τη σχέδιο σε αρέσει.,., δεύτερον σε ποιο σημείο του σώματος το θέλεις.,., αν δεν θέλεις να κάνης .,.,πάλι σεβαστή η επιλογή σου.,, .,.δεν τα έχω μετρημένα αυτά που έχω πάνω μου., για μένα είναι μια αγάπη και ένα πάθος κατι σαν τις μηχανές που καβαλάμε.,., |
|
|||
|
|||
[quote=tattoopanther;468718]
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
κάνεις ειδικές τιμές για το φόρουμ;
|
|
|||
|
|||
εχω το ονομα του γιου μου με μεγαλα λατινικα γραμματα στον αριστερο τετρακεφαλο...
εννοειται οτι γουσταρα με χιλια που το εκανα και θα γουσταρω για παντα! Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
που ξερεις,μικρος ειναι ακομα,η ελπιδα πεθαινει τελευταια... Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Έχω ένα μεγάλο κλαδί από το δέντρο της ζωής με λουλούδια στην πλάτη όλα ανθισμένα ένα αρχίζει να ρίχνει τα πέταλα του και αυτό είναι το πρώτο μέρος του σχεδίου έπεται συνέχεια.
Το έκανα πολύ συνειδητά. Είχα ανάγκη μετά από μια μεγάλη απώλεια να σημαδέψω και το σώμα μου εκτός της ψυχής μου, να συμφιλιωθώ κατ΄αρχήν με την ιδέα της απώλειας και μετά να αποδεχτώ πως η ζωή κάνει κύκλους και μόλις φεύγει κάποιος, ένας άλλος έρχεται να αναπληρώσει το κενό της ανθρώπινης αλυσίδας, σαν τα λουλούδια στο δέντρο που πεθαίνουν και γεννιούνται ξανά και ξανά... Δεν νιώθω βρώμικη, ούτε είμαι χαμηλού επιπέδου και μόρφωσης, δεν κατηγοριοποίησα ποτέ ανθρώπους σύμφωνα με το budget τους, τα πτυχία τους, το επάγγελμά τους, ή ότι άλλο, νιώθω ακριβώς ο ίδιος άνθρωπος πριν και μετά το τατού. Απλώς μόλις με πλακώσει το κρύο στην ψυχή το κοιτώ και ζεσταίνομαι. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βασικά, είμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ (και ποιός νοιάζεται θα μου πείτε) των τατού και γενικά να χαράζομαι σαν να είμαι στο Άουσβιτς. Αλλά η παραπάνω προσέγγιση, με άφησε άφωνο. Είναι οτι πιο τεκμηριομένο έχω ακούσει για τατού. |
|
|