|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μαγικός Καπνός στο Χορτιάτη 22-12-13!
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Η διαφορά των δυο πλήκτρων που μας προσφέρει η πλατιφόρμα της v-bulletin είναι, οτι στις ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ δεν εμφανίζεται το thread, αν το έχεις διαβάσει και δεν έχει γράψει κάποιος άλλος ένα μήνυμα, ενώ στα ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ εμφανίζεται το thread ασχέτως αν το έχεις διαβάσει ή όχι. Δηλαδή στη λίστα των ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ φαίνονται μόνο όσα δεν έχεις διαβάσει,ενώ στην λίστα των ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ εμφανίζονται όλα. Διαβασμένα και αδιάβαστα. Σε αυτό βοηθάνε τα cookies για να αναγνωρίζει η v-bulletin, ποιά θέματα έχεις ανοίξει, για να μην στα ξαναεπαναφέρει. Καλές Γιορτές να έχετε.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θελέις να μου πεις πως τρεις ανθρωποι ΔΕΝ βλεπαμε τον Καπνο επειδη τον ειχαμε ηδη διαβασει. ΟΚ!! Αφηνω την θεση σου και τον ισχυρισμο μας να εκτιμηθει απο τα ματια των αλλων συμφορουμιτων.. Καλα Χριστουγεννα και σε εσας!! |
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως πιστεύω στον Αι Βασίλη.
Free I vasilis Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Kοιτα τι μου εφερε ενω κοιμομουν!!
|
|
|||
|
|||
Είδα το βιντεάκι, πολύ ωραίο.
Κρίμα το παλικάρι, δε πρόλαβε ακόμα να χαρεί το Adv και θα χάσει τώρα ένα διάστημα μέχρι την αποκατάσταση του ποδιού. Ερώτηση: Μήπως είχε GS Boxer πιο πριν και ξέχασε να βγάλει το πόδι όταν έπεφτε; Αν και έτσι όπως τον είδα δε πρόλαβε να κάνει κιχ και ήταν κάτω. |
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ ωραία περάσατε......πάντα έτσι, χαμογελαστοί να ξεπερνάτε τα πάντα
Καλή και ταχεία ανάρρωση στον τραυματία |
|
|||
|
|||
motorska bmw
prima |
|
|||
|
|||
Το έχει ο άνθρωπος
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ωραία βολτούλα Υ.Σ. έγινα και εγώ enduras.....πήρα dual κράνος Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Ωραίο βολταράκι! Πάντα τέτοια (εξαιρουμένων των πτώσεων -περαστικά Κώστα- ) μάγκες!
Το βιντεάκι από τον μετρ του είδους και εορτάζοντα σήμερα υπερπαραγωγή για μια ακόμα φορά! |
|
|