|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παρασκευή και 13
Το ότι την σκαπούλαρες,
. . . ...αυτό έχει σημασία, και μόνον! Και μια συμβουλή... Καλό είναι να μην περάσει στη συνείδηση του κατόχου της ultimate boxer machine, . ...ότι τον "παίρνει" να τα βάζει και με αυτοκίνητα, γιατί σίγουρα θα στενοχωρηθούμε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΖΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΙΣΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΞΕΡ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΡΟ ΘΑ ΤΟ ΚΛΑΙΓΑΝ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΟΡΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΖΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ URIAH ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Στέργιε σιδερένιος φίλε…μοτόρι παίρνουμε και άλλο άμα λάχει….λέμε στην Χαλκίδα και στα τρελά νερά!
Εσύ να είσαι καλά… |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Παρασκευά & Παρασκευή | MARK | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 29-07-2010 23:14 |
Ανακατασκευαζοντας το πρωτο μου ON OFF | nibo | Παλαιά μοντέλα - Classic | 8 | 08-06-2010 21:59 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 03 Ιουλιου 09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 30 | 04-07-2009 01:41 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Παρασκευή 26 Ιουνίου 09 !!! | riko46 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 33 | 27-06-2009 06:16 |