|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Απόψεις για ασφάλτινα ελαστικά
Δε πρόλαβα να φύγω . . .
|
|
|||
|
|||
Χαρη εμενα ΠΡΩΤΗ μου φορα εγινε αυτο δλδ να ανασυκωνεται η ακρη απο το τακουνι προς τα πανω και μου εκανε πολυ εντυπωση...Καποια στιγμη σε λιγα σχετικα χιλιομετρα αρχισαν να γλυστρανε αδικαιολογητα ...
|
|
|||
|
|||
Γιάννη βελτιωνεσαι συνεχώς για αυτό τα σκαλώνεις τα λάστιχα...
Τελικά τι συμπέρασμα βγήκε? Τι λαστιχάκι να παραγγείλω? |
|
|||
|
|||
EXP ή TR91
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για εμένα, αυτα είναι τα καλύτερα και μετα έρχονται τα EXP. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διάρκεια χλμ ; Στροφές ; Βρεγμένο ; Ειναι διγομα ; Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
EXP & πάλι EXP κατ'εμε.
Ειχα πριν ANAKEE2 στα 14000χλμ πολυ γλιστρημα ακομα κ σε στεγνό. Τώρα με τα EXP εχω 17000+ Δεν εχω γλιστρήσει πουθενα ούτε σε βρεγμένο κ εχουν απίστευτη συμπεριφορα. Απλα τώρα θα τα αλλάξω λόγω χιλιομέτρων κ όχι λόγω φθοράς καθώς εχουν "ψωμί" ακομα. Όπως είπαν βέβαια κ οι προηγούμενοι είναι κ στη χέρι μας. |
|
|||
|
|||
Κ ομως θα τα βρεις γιατι κυκλοφορούν ακομα στην αγορά
|
|
|||
|
|||
Μέσα έπεσες!
Απόσπασμα:
ένα παραξηγημένο γενικά λάστιχο ζούσε πάντα στην σκιά των metzeler Καλό σε όλους τους τομείς, πολύ ισσοροπημένο λάστιχο αλλά γενικά και ειδικά δεν διακρίθηκε σε κάτι με αποτέλεσμα να βάζουν όλοι tourance εκείνες τις εποχές... Το 2011 φόρεσα EXP κατάλαβα και καμμιά διαφορά(σημαντική) από τα μπρίτζι Το 2012 φόρεσα τα TR91 ... κανένα θέμα αλλά δεν με συγκίνησαν... Πριν ενάμισυ μήνα παράγγειλα τα pilot 3 να τα δω, αλλά είμαι ατυχος-τυχερος γιατί δεν υπάρχει το εμπρός.. Στο ενδιάμεσο τα φόρεσα τα 3αρια από τις μεταχειρώ ζάντες του george-k που αγόρασα ...δεν κάνει το λάστιχο για γρήγορη οδήγηση Βέβαια έχουν πάνω από 15000χλμ, αλλά είναι κάπως και στα απότομα φρένα και στις απότομες αλλαγες.. Οπότε θα φάνε άκυρο σήμερα λόγω μη ελευσης του εμπρόσθιου Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
και ένα τελευταίο σχόλιο... γιατί δεν μπορώ να κρατήσω λάστιχο πάνω από 12-13 χιλ χλμ?????????? |
|
|