|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνάντηση Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής Παρασκευή 26/11/2010
Χίλια συγνώμη. . .
Ξέχασα το καλύτερο, όταν η παρέα έφτασε το κέφι στο ζενίθ. . . . . . Ήταν τότε που ήρθαν τα όργανα. . . . Ήταν τότε που πετάχτηκες πάνω και αναφώνησες: Γιατί ο ΛΕ-ΠΑ κι όχι εγώ. . . . . . Ήταν τότε που μία κρίση ταυτότητας σ' έκανε να πιάσεις το μικρόφωνο και να . . . . . . . . . . . . . . . . . |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=nikos-x;260329]
Ο δικός μας ο καφές, ο καφές των Βορείων έχει στιγματιστεί από το παρακάτω τραγουδάκι. . . View My Video Είναι ο πιο παχυντικός καφές που υπάρχει, ακολουθεί των Αθηνών, σειρά έχουν οι Κρητικοί και τέλος οι Πατρινοί που στο τσακίρ κέφι, "χτυπάνε" και κανέναν χυμό. . . Λογικό θα μου πείτε, είναι και πιο κοντά στην Ευρώπη Ένας είναι που πίνει χυμό κ τον.....κρύβουμε... Σε όσα ταξίδια πήγαμε μαζί, παρέα τα πίναμε τα ξινά Νικολάκη... Χαίρομαι που τα περάσατε όμορφα (ήμουν σίγουρος δηλαδή ), θα ήθελα κι εγώ να ήμουν μαζί σας, όχι μόνο γιά την καλή παρέα, αλλά γιά να ακούσω ιστορίες από το ταξίδι του Βασίλη(Urian Heep). Jefe |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά!!! Τέλεια!
Εγώ δεν μπόρεσα, έχω πάρει ... απόσπαση στο gsforum Αθήνας! |
|
|||
|
|||
Με το καλό να μας έρθετε.
Κοίτα να τους δώσεις να καταλάβουν τι σημαίνει: Χαλαρά . . . Και να προσέξεις να μη σου μεταδώσουν το άγχος της Τριτεύουσας. . . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=nikos-x;260329
[SIZE=3]Η βροχή μας ανάγκασε να πάμε με τα τετρατροχοτενεκέδια. . . όλους εκτός από έναν. . . [/SIZE] . . . Ποίος έν αβούτος ο παιδάς; Ο ευρών αμοίβεται με καφεδάκι στην επόμενη αντάμα. ΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ο ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ........... . Κε διευθυντά ..... κέρδισα τον καφέ??????? . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες μας, που αντί να κάτσουν σπίτι να σκουπίσουν, να μαγειρέψουν, να φροντίζουν τα παιδιά και να ξενυχτίσουν περιμένοντας μας να επιστρέψουμε, προτίμησαν να ταλαιπωρηθούν μαζί μας, τρώγοντας, πίνοντας και γελώντας. Υπάρχουν γυναίκες που σκουπίζουν - μαγειρεύουν - ξενυχτούν ?????? πολλές αμερικάνικες ταινίες βλέπεις... γυναίκες σε απόγνωση κλπ... 1,2,3 ΞΥΠΝΑ από το όνειρο. Το έργο είναι : παντρεμένοι με παιδιά AL... |
|
|||
|
|||
Το εσπρεσάκι σε περιμένει.
Είναι ο Χρήστος κι αν δεν είχε δουλειές ο Δημήτρης, θα είχαμε και δεύτερη μοτό στην παρέα. Όσο για το: AL, ένα σου λέω. . . έτσι φωνάζαν και τον Καπόν. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ουυυυυυυυυυυυυυυ, ΤΩΡΑ τρόμαξα |
|
|||
|
|||
μπραβο στην παρεα!!!
καλα το τραγουδι ολα τα λεφτα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τσιπουράκι-φρέσκο ψαράκι στη Σάρτη Χαλκιδικής Σάββατο 6/11/10 | Hekima | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 08-11-2010 23:32 |
Συνάντηση Βολιοτών με συνοδεία μπύρας...14-10-2010 | alx_k | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 8 | 16-10-2010 01:21 |
Άρδας : Συνάντηση Νέων 2010 | N4pSt3R | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 10 | 30-07-2010 10:06 |
Συνάντηση στην Αθήνα της 5/5/2010 !!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 0 | 05-05-2010 20:39 |
50o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 14-11-2009 00:36 |