|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΜW?
εγώ πάντως δεν έχω τη μύγα και δεν μυγιάζομαι
το μηχανάκι μου μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κιχ και δεν καλοπαιρνάει μαζί μου κιόλας πιστέψτε και αναλύστε όσο θέλετε ελεύθερα |
|
|||
|
|||
varadero εχεις?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλε μου καλε αν καποιος ειναι αυτος που γραφει λες και καποια εταιρεια τον χρηματοδοτει εισαι εσυ.σορυ αλλα μου φαινεσαι σαν ο υπερασπιστης τις honda. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Τελικα ο SEITMAN νομιζω μετα απο ολα αυτα που διαβασε στην ερωτηση του,ουτε GS θα παρει ουτε VARA.μηπως του κοπηκε η ορεξη για μηχανη γενικα δεν ξερωμονο προβληματα βλεπουμε,νομιζω οτι ειμαστε ετοιμοι για ΔΙΑΚΟΠΕΣ
|
|
|||
|
|||
θα παρει κανα βεσπακι να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος και θα γραφτει στο σκουτερ κλαμπ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω ο ''υπερασπιστης'' των Χοντα (αποτασσω τον Σατανα, φτου!!!) εκατσα κι εγραψα τα προβληματα των Βαραντερο ανα μοντέλο και χρονολογία, όπως αυτα εχουν δημοσιευθει στα διαφορα φορουμς και βιωθεί απο αναβατες αυτων των μοτοσυκλετων σε όλον τον κοσμο (International varadero forum - 13.000 μέλη, http://www.honda-varadero-uk.org/forum/index.php - 2000μέλη) αλλα και στην ελλαδα (www.varaderomania.gr-2500 μελη, varaderoforum.gr -500 μέλη) και μετά απο ενασχόληση 10 χρόνων με ΑΥΤΟ το μοντέλο. Ακομα πηρα στοιχεια απο την επισημη αντιπροσωπεια και την βαση δεδομένων πώλησης ανταλλακτικων (μην με ρωτάς πως), π.χ. ο Σαρακακης δεν εχει ουτε ενα γραναζι σαζμάν, γιατί? διότι αν δεν το πεθάνεις στην σουζα και στις καρφωτές δεν παθαινει τίποτε, ενω η BMW ειναι απο τα πρωτα ανταλλακτικα που παραγγέλνει εχοντας κι αποθεμα. Γιατί? τρελλη ειναι να εχει ανταλλακτικα να τις καθονται αν δεν εχει κατανάλωση??? Δεν ειδα κανεναν σας να κανει κατι αναλογο!!! Δεν ειδα να ψαχνετε στο advider.com (εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων), και σε άλλα ελληνικα και ξενα φορουμς για την GS, να συγκεντρωνετε τις όποιες βλαβες και να τις ποστάρετε εδω ετσι για να μαθαινουν οι νεωτεροι ¨η και oi μελλοντικοι κατοχοι GS!! Ουτε καν τις επισημες ανακλησεις της GS δεν μπηκε κάποιος στον κοπο να ποστάρει!! Ειναι μηπως τοσες πολλες (ανακλησεις και βλαβες) που...ασε καλυτερα ¨η ειναι το ''δεν βαριεσαι βρε αδερφέ, μηχανημα ειναι και θα χαλασει....καμια φορά!!'' Αρα ποιος ειναι ο ‘’υποστηριχτής’’ εγω που δημοσιευω ολα τα ‘’κακα της μοιρας της’’ ¨η οι ‘’άλλοι’’ που δεν δημοσιευουν τιποτε μην τυχόν και μαθευτουν και θιχτεί η εταιρεία? (η όποια εταιρεία!!) Για συγκεντρωσε ολα αυτα τα στοιχεία και μετά ας ''κυρηξουμε τον πόλεμο'' μεταξυ μας, αν και δεν θα έπρεπε!!! Μονον λογια του ''εμενα δεν μου εχει κανει κιχ΄'' κ.λ.π.! Ναι αλλα σε ποσους δεν εχει κανει κιχ και σε πόσους άλλους εχει? Για να τα βάλουμε κατω να δουμε!! Ο Gsman εγραψε: Απόσπασμα:
Μιλαει και για ελαστικοτητες του πλαισίου του Βαραντερο, ναι ειναι αληθεια κατω απο συνθηκες βεβαια!! Δεν ειναι φτιαγμενο να πηγαινει με 200 ολη την ωρα για να ειναι βράχος, ειναι φτιαγμενο να πηγαινει ΚΑΙ 200 κάποιες φορές!!! Αλλα παλι μακρηγόρησα.......... Last edited by GeorgeP; 04-08-2009 at 15:53. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
υ.γ........ενταξει ενταξει ενταξει το varadero ειναι το καλυτερο μηχανακι. Last edited by nek21; 04-08-2009 at 16:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
το varadero είναι ένα μέτριο μηχανάκι αλλά είναι ΑΡΙΣΤΟ στο να είναι μέτριο
(αλλά αυτό είναι θέμα άλλου thread) α και όποιος δεν θέλει BMW αλλά έχει (αχ κορόιδο σε έπιασαν, αχ αχ), και η πόρτα και οι αγγελίες είναι ανοιχτά Last edited by NLS; 04-08-2009 at 16:12. |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΑΔΗ | PITS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 30 | 23-05-2009 20:18 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 14:39 |
Ευφυές σύστημα πλοήγησης της ΒΜW | syan | Αυτοκίνητο | 2 | 20-03-2009 00:09 |
ΒΜW Lo Rider!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-03-2009 14:54 |
ΒΜW Σειρά 7 | riko46 | Αυτοκίνητο | 5 | 15-12-2008 21:43 |