|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum οργανώνει Ημέρα Αγάπης!
Απόσπασμα:
Ωστόσο, εάν αυτό είναι αδύνατον, μπορείς να στείλεις την προσφορά σου σε κάποιον από εμάς κι εμείς θα την παραδώσουμε μαζί με τις υπόλοιπες. Η λίστα, θα ενημερωθεί σύντομα! |
|
|||
|
|||
Λιγο δυσκολο να ερθω θα το ηθελα πολυ,αλλα μολις γυρισα απο Αφγανισταν και εχω μπλεξει με εξετασεις κτλ...και μεσα Απριλιου φευγω Γερμανια.Αλλα σιγουρα μπορω να στειλω βοηθεια...και μπορω να πω και φιλους/ες (καλους παντα) εαν επιθυμουν να συμμετασχουν...περιμενω ενημερωση λιστας!
|
|
|||
|
|||
περα απο την λιστα δεχονται και ρουχα?Διοτι εχω πολλα ρουχα,που πλεον δεν φοραω...ειναι ολα σε καλη κατασταση πολυ καλα ποιοτηκως..κτλ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με ενημέρωσαν πως αυτή την στιγμή, δεν έχουν ανάγκη από ρούχα, εκτός βεβαίως από όσα αναφέρονται στην λίστα, εσώρουχα, κάλτσες, παπούτσια. |
|
|||
|
|||
Πως μπορώ να ξέρω ποια νούμερα από τα παπουτσια έχουν καλυφθει για να αγοράσω και εγώ 4 ζευγάρια ;
|
|
|||
|
|||
θεου θελοντος θα ειμαι και εγω κοντα σας οικογενιακος
|
|
|||
|
|||
Εγώ πάλι θα γεμίσω τις βαλίτσες του varadero με είδη διατροφής & καθαριότητας...
Θα προσπαθήσω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα απο τα παρακάτω... ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
|
|
|||
|
|||
Η λίστα θα ενημερωθεί σύντομα Κωστή!
|
|
|||
|
|||
Θα σε περιμένουμε Θεολόγε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 11:26 |
Μια ιστορία Αγάπης | essel | Κοινωνική ευαισθησία | 13 | 29-10-2009 20:47 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 12:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 20:25 |