|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε Θεσσαλία... Πάμε Eλάτη... Πάμε και Πλαστήρα (All i
Λοιπόν παιδιά, σε συνέχεια του θέματος μας, σχετικά με την διήμερη εκδρομή μας, να σας γνωστοποιήσω και τον λογαριασμό κατάθεσης της προκαταβολής. Το ξενοδοχείο θέλει το 50% της συνολικής αξίας του δωματίου, δηλαδή πρέπει να δώσουμε 35€ για να μπορέσω να δεσμεύσω τα δωμάτια. Το υπόλοιπο ποσό, κατά το check out. Αριθμός Κατάθεσης EUROBANK 0026.0226.65.0102614944 Όνομα Δικαιούχου Νικηταράς Αργύριος Όπως γνωρίζετε και από άλλες εκδρομές, όσο πιο νωρίς βάλουμε τις προκαταβολές, τόσα περισσότερα δωμάτια θα έχουμε στην διάθεση μας δεσμευμένα. Επίσης είναι γνωστό, σε αυτές περιπτώσεις ισχύει, τα δωμάτια κλείνονται, έχοντας σειρά προτεραιότητας την ημερομηνία κατάθεση προκαταβολής. Και μάλιστα επειδή υπάρχει ζήτηση και από αλλού δωμάτια, παρακαλώ το «γοργόν και η χάρη έχει» Κατά την κατάθεση προκαταβολής, παρακαλώ να αναγράψετε το nickname σας και το επίθετο και το όνομα σας, ώστε σε αυτά τα στοιχεία να κάνω κράτηση-δέσμευση τα δωμάτια. Ομοίως όταν υλοποιήσετε την κατάθεση σας, παρακαλώ να μου στείλετε p.m, με τα ίδιο στοιχεία, (ώστε να κάνω άμεσα την κράτηση), πόσες βραδυές θα μείνετε και το ποσό το οποίο μου καταθέσατε. Τέλος να σας ξαναθυμίσω ότι έχουμε μέγιστο αριθμό μονόκλινων μέχρι 3 δωμάτια. Θερμή παράκληση, μην καλείτε το ξενοδοχείο για τα δωμάτια, γιατί καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ειδική συμφωνία και μην σας πουν, άλλων των άλλων...!!! Ότι θέμα έχετε, ευχαρίστως να το δούμε μαζί... Φιλικά
Αργύρης Last edited by ARGI; 07-09-2011 at 22:37. |
|
|||
|
|||
Πιαδιά, σόρρυ που σας ζαλίζω, αλλά τα γεγονότα, τρέχουν πολύ.!!!
Μου έχετε δηλώσει 4 μονόκλινα, και το ξενοδοχείο έχει στην διάθεση 3. Θα προσπαθήσω να τα κάνω τέσσερα, αλλά ΤΕΡΜΑ, μέχρι εκεί. Θα πρέπει μετά, όποιος θέλει μονόκλινο, να κοιτάξω αλλού... Αργύρης |
|
|||
|
|||
Aργύρη πολύ όμορφο το όλο concept που ετοίμασες!!!, και στα σίγουρα ένα διαιτητικό....διήμερο στο οποίο θα βοηθήσουμε όλοι στην επιτυχία του.... Μέσα διπλός από Σάββατο αλλά δυστυχώς εν όψει επικείμενης υποχρέωσης θα ξέρω σίγουρα την τελευταία βδομάδα.
Καλή επιτυχία!!! |
|
|||
|
|||
Αργυρη, θα μας βοηθησεις ΠΑΡΑ πολυ αν μας δωσεις τον IBAN αριθμο του κ. Νικηταρα για ηλ/νικες μεταφορες.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και εμενα με διευκολυνη πολυ ! |
|
|||
|
|||
IBAN NUMBER EUROBANK GR0302602260000650102614944 SWIFT CODE EFGBGRAA ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Last edited by ARGI; 08-09-2011 at 14:08. |
|
|||
|
|||
Κάποια στιγμή να μας πεις και τον βαθμό συγγένειας του Νικηταρά Τουρκοφάγου με τον Νικηταρά Κοψιδοφάγο.
Του commander είναι η απού παν' φατσούλα. Εγώ μια υπενθύμιση έκανα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αργυρακο οδοιπορικο στα μερη μου και να μην ειμαι μεσα? Δε, λεει
Μεσα λοιπον, μονος. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa | klagenfurt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 72 | 21-06-2012 09:50 |
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ??? | Slane | Γενικά - Αναβάτης | 40 | 25-05-2011 01:26 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
Λεωφορείο ντυμένο με γκαζόν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 16-05-2010 09:50 |
Γιατί γουστάρουμε Θεσσαλονίκη | frits | Ελλάδα | 14 | 18-01-2010 22:41 |