|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Κυριακή 10 Μαρτίου κόβουμε την Πίτα μας
Κοπέλια, μου θύμησαν μόλις τώρα πως έχω υποσχεθεί να βοηθήσω έναν φίλο να μετακομίσει.. αν τα καταφέρω θα έρθω αμέσως στις Αρχάνες...
|
|
|||
|
|||
Βάλτε και μένα στη λίστα 6 άτομα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νίκο και Γιάννη ευχαριστώ που δεν με ξεχάσατε,κι εγώ σας έχω στην καρδιά μου και θάθελα πολύ να είσαστε κι εσείς εδώ
θα πιώ ένα κρασάκι στην υγειά σας |
|
|||
|
|||
Συμμετοχές :
1. Eftixis ......διπλός 2. yns ..........μονός 3. Takis04...διπλος 4. Kyma too ..μονός 5. Tiramoto..διπλός 6. DatsNic..μονός 7. Hector..διπλός 8. Βασίλης ..? 9. elim..μονή 10. emlazo ....μονός/διπλός? 11. livikos .....6απλός 12.........? |
|
|||
|
|||
Συμμετοχές :
1. Eftixis ......διπλός 2. yns ..........μονός 3. Takis04...διπλος 4. Kyma too ..μονός 5. Tiramoto..διπλός 6. DatsNic..μονός 7. Hector..διπλός 8. Βασίλης ..? 9. elim..μονή 10. emlazo ....μονός/διπλός? 11. livikos .....6απλός 12.Alfa7.......διπλός στης Αρχανες 13.Πετρουλακης Β....μονός 14.spitiko......................μονός |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κύριοι έχουν τύχει διάφορα και δε μπορώ να πω ακόμα αν και το άφηνα για τελευταία στιγμή.
Αν τα καταφέρω θα έρθω διπλός κατ' ευθείαν στο Τζιβαέρι. Ελπίζω να μη δημιουργώ πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
Γιώργο έχω κανονίση τραπέζι για 25 άτομα δεν νομίζω να υπάχει πρόβλημα όλοι οι καλοί χωρούμε
|
|
|||
|
|||
Συμμετοχές :
1. Eftixis ......διπλός 2. yns ..........μονός 3. Takis04...διπλος 4. Kyma too ..μονός 5. Tiramoto..διπλός 6. DatsNic..μονός 7. Hector..διπλός 8. Βασίλης ..? 9. elim..μονή 10. emlazo ....μονός/διπλός? 11. livikos .....6απλός 12.Alfa7.......διπλός στης Αρχανες 13.Πετρουλακης Β....μονός 14.spitiko......................μονός 15.Slane .....διπλός 16. ......? |
|
|||
|
|||
καλα να περασετε φιλαρακια
|
|
|