|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μπάνιο - Τσιπουρό – Καφές στην Αλόννησο!
Απόσπασμα:
Αχιλλεα δεν ηταν για σενα... αλλα για εναν που βρεχει... Ενα βροχοποιο αν εχεις ακουστα .... καλη συνεχεια στις διακοπες σου ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αχιλλεα δεν ηταν για σενα... αλλα για εναν που βρεχει... Ενα βροχοποιο αν εχεις ακουστα .... καλη συνεχεια στις διακοπες σου ... |
|
|||
|
|||
Εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα αυτά που έγραψα ισχύουν
Ο καιρός βέβαια εδώ σήμερα το πρωί είναι χάλια αλλά λέει ότι θα φτιάξει Ελπίζω Από το iPhone μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμπα στα καλημερισματα να διαβασει τα τελευταια και θα καταλαβεις γιατι εφαγες και συ το νερακι σου ... Δεν ειναι τυχαιο!!! |
|
|||
|
|||
Τα είδα και κατάλαβα
Ισχύει ότι θα ξανάρθω πάντως ImageUploadedByTapatalk1374476285.861537.jpg Από το iPhone μου |
|
|||
|
|||
tsitso μας εχεις καψει ρε φιλαρακι!!!!!! χαχαχαχαχα αυριο αλοννησο με μπουμπou!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σε περιμενη ο Γρηγορης κατω... θα σε βρει αυτος.. |
|
|||
|
|||
Αλλαγή βάρδιας για το GS forum λοιπόν αύριο στην Αλόννησο! Ο Achilleas φεύγει ο Italos έρχεται…
Αχιλλέα χάρηκα που σε γνώρισα έστω και για λίγο… καλή επιστροφή καλούς δρόμους και ελπίζω να τα ξαναπούμε κάπου στο Πήλιο… Υ.Γ. Φίλε μου Tsitso το εισιτήριο σου το έχω κάνει open και δηλώνω με θάρρος ότι δεν φοβάμαι ότι καιρό και να φέρεις μαζί σου! Έχω σκάφος, έχω μάσκα, έχω βατραχοπέδιλα. Στην ανάγκη θα βρω και σωσίβια και αν αγριέψουν τόσο τα πράγματα θα μας βγάλει η θάλασσα στον Βόλο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εκτιθεσαι..... ολοι ξερουν.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με μπερδεψες με τον tolhs καλα να περασεις |
|
|