|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δημοσίευση Επιστολής προς την BMW Hellas
Απόσπασμα:
Σαν να λέμε τώρα οτι πήραμε μια πανάκριβη τηλεόραση και μας χάλασε (από δική μας κακή χρήση η όχι) το καλώδιο RF. Και εγώ ας πούμε πήρα τηλέφωνο στην μαμά εταιρία και αυτή με παρέπεμψε στον αντιπρόσωπό της(έγκλημα). Και για αυτό το λόγο, εγώ έστειλα επιστολή ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ με κοινοποίηση στην ΙΑΠΩΝΙΑ και όπου αλλού μπορούσα και την ξεφτίλιζα σαν αναξιόπιστη και (όπως έκριναν άλλοι) ανίκανη να κατέχει την Ελληνική αντιπροσώπευση. Και αυτό παρ' όλο που ο αντιπρόσωπος, μου το αντικατέστησε την επομένη το καλώδιο (αξίας 10Ε), εγώ συνεχίζω να είμαι παραπονούμενος.- Ε ρε γλέντιαααααααα .................... |
|
|||
|
|||
Να πω και εγώ τη βλακεία μου (σκέψεις από όσα διάβασα).
1) Απόσπασμα:
2) Όπως ειπώθηκε η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη, το πως "διαβάζεται" ο νόμος είναι Ελληνικό φαινόμενο. 3) Συνεχώς λέτε για 1800 ευρώ, ενώ μιλάμε για βλάβη στο ένα κράνος, άρα 900 και μάλιστα στο "add-in" του bluetooth (νομίζω δεν είναι κάτι στάνταρ) δηλαδή ούτε τα μισά και από τα 900. Οπότε αν το έκανε ο Παναγιωτόπουλος για λόγους πολιτικής και ονόματος, δεν ξεβρακώθηκε κιόλας - καλά έκανε. Επίσης λόγω του ότι ΕΙΝΑΙ ο Παναγιωτόπουλος και το πήρε επάνω του, πραγματικά αμφιβάλλω (σε βαθμό 0.1%) ότι η αντιπροσωπεία θα του πει όχι και δεν θα το περάσει τελικά. Έχω μια υποψία ότι ΗΔΗ το πέρασε (παρά την αρχική απάντηση) και μετά είπε το οκ στον πελάτη. Αλλά οκ αυτά είναι εσωτερικά δικά τους. 4) Επειδή έχω υπάρξει από τη μεριά του "διεκπεραιωτή" εγγύησης μπορώ να πω το εξής. Γενικά το θέμα εγγύησης για κάτι που ΕΜΦΑΝΩΣ δεν είναι ευθύνη πελάτη, όπως και πρέπει, συνήθως ο τελικός πωλητής (το μαγαζί) προχωράει στην εξυπηρέτηση και τέλος. Αν η ζημιά είναι "διφορούμενη", συνήθως τρενάρουν τον πελάτη, ώστε να ρωτήσουν τον αντιπρόσωπο, είτε από μακριά είτε με αποστολή του συστήματος που έχει ζημιά. ΟΧΙ όμως ότι πρέπει να βάλουν τον πελάτη να ασχοληθεί με αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν γίνεται σαφές που κόλλησε το θέμα. Ένα BT που δεν φορτίζει πάντως (χωρίς άλλη οπτική ζημιά) θεωρώ ότι είναι κάτι που αυτόματα σημαίνει "εγγύηση", αφού όλα τα USB στον πλανήτη βγάζουν τα ίδια volt (μην πω λιγότερα) και η διαφορά στα amps δεν έχει σημασία (το παραπάνω δεν κάνει κακό γιατί δεν το τραβάει, το παρακάτω απλώς δεν θα το φόρτιζε). 5) Καλά έκανε και έγραψε τι συμβαίνει και ΚΑΚΙΣΤΑ πάντα υπάρχουν κάποιοι που θα την πέσουν σε όποιον το κάνει (το έχω ζήσει 1-2 φορές... ΕΤΣΙ;...). Μας είπε και για την ικανοποίηση του αιτήματος του μετά και όλα καλά. Δεν σπίλωσε κανέναν (χωρίς επιχειρήματα ειδικά), απλώς μας ενημέρωσε. Για μένα αυτό είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των μελών. Όχι το πως θα γλύψουμε τα αυτιά των εταιριών. 6) Πριν την πέσετε στην (κάθε Χ) αντιπροσωπεία να μιλάτε για το ΙΝΚΑ (και ΣΤΟ ΙΝΚΑ). Βοηθάει. 7) BONUS: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΑΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;;;;;;;; Last edited by NLS; 17-09-2012 at 12:49. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εφόσον τα έχεις περάσει, (γιατί εγώ τα περνάω κάθε μέρα) μπορεί ο κάθε πικραμένος για άσχετο λόγο, και αφού του είπαν οκ από το σέρβις, θα στο φτιάξουμε, να βγαίνει την επομένη μετά από 15 ώρες και επειδή αισθάνεται αγανακτησμένος να κράζει την κάθε εταιρία;;;;; |
|
|||
|
|||
Και να δώσω μια απάντηση σε κάποιους φίλους που είπανε οτι έπρεπε η BMW Hellas να ζητήσει μια συγνώμη από τον άνθρωπο.
Αλλίμονο αν η κάθε αντιπροσωπεία τηλεοράσεων όπως λέει ο από πάνω, παίρνει τηλέφωνο τον κάθε πελάτη και του ζητάει συγνώμη για ένα διακοπτάκι αξίας 10Ε. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι θα έκανα άστο καλύτερα. Το σίγουρο είναι ότι κανείς από αυτούς θα γέλαγε για το υπόλοιπο της ζωής τους. Ηπειρώτης είμαι αδερφέ................ |
|
|||
|
|||
(πρέπει όσο μεγαλώνω να χαζεύω - εννοώ περισσότερο) - δεν σε πιάνω βρε φίλε...
τέσπα |
|
|||
|
|||
Δεν σε είπα χαζό. Ούτε είχα αυτό το ύφος.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το πρώτο μέρος δεν πήγαινε σε εσένα, στον Νάπο πήγαινε.
|
|
|||
|
|||
Οκ. Για το δεύτερο πείσθηκες;;;;
|
|
|