|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γνωρίζει κανείς τον TSA?
Ενα γυρο σουβλακι γρηγορα παρακαλω
εφτασεεεεεεεεεεε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο ανθρωπος που σκεφτεται σαν τον ΤΣΑ, τουλαχιστον βαση οσων διαβαζουμε εδω αφου δεν τον ξερουμε προσωπικα, εχει μεσα του την πονηρια. Ετσι δεν μπορει να μην τον τρωει η περιεργεια για το τι συζητειται μετα την ''εξαφανιση'' του, ποσώ μαλιστα εφοσον ξερει οτι και ονομα υπαρχει και επωνυμο και Δ/ση και γνωριμιες τοπικες που τον ξερουνε κ.λ.π. Εγω εκτιμω οτι προετοιμαζει αντιδραση και την τελευταια στιγμη καποια εμφανιση θα κανει...... Εκτος κι αν ακομα και οι δικοι του (οικογενεια) τον εχουν ξεγραψει...... Τι να πω ρε παιδι μου..... Παντως ακομα και αν το χειροτερο συμβει η χειροδικια δεν ειναι λυση....ουτε καν λυση ''για να μην με νομιζει λαλακα'' δεν πρεπει να ειναι..... Last edited by GeorgeP; 12-07-2013 at 17:55. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου |
|
|||
|
|||
Λαλακας δεν γίνεσαι επειδή σε λέει ο άλλος, παρά μόνο αν το πιστεύεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου.
Οι αντιδράσεις αυτές που δεν έχουν βία αλλα έκθεση του προβλήματος τις θεωρω και εγω πιο ενδεδειγμένες , από την άλλη για να καθορίσει κανείς ακριβώς την αντίδραση του πρέπει να γνωρίζει καλά το πρόβλημα. Θεωρώ λοιπόν ότι μια συνάντηση - ραντεβού όπου θα τεθεί σοβαρά το θέμα των χρημάτων και θα ακουστούν και οι δύο πλευρές, (όχι δικαιολογίες, αλλά η πραγματικότητα και των δύο μερών - αν ειναι ικανός να το κάνει ....) θα ήταν αρκετα επικοδομητική και θα οδηγούσε σε πιο ακριβή συμπεράσματα ως προς τον τρόπο διευθέτησης του προβλήματος. Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Νομίζω πολύ το λιβανίζουμε, τα πράγματα είναι απλά: ο ένας πουλάει ακριβό κινητό και ζητάει προκαταβολή για να το στείλει, ο δεύτερος πέφτει στην παγίδα και στέλνει προκαταβολή. Έκτοτε ο πρώτος κάνει την πάπια και τηρεί σιωπή ασυρμάτου.
Ο φουκαράς που έδωσε τα ωραία του 250 ευρώ, τι πρέπει να κάνει???? Δεν πρέπει να τα διεκδικήσει και να τα πάρει πίσω??? Πάντως αν ήμουν εγώ θα είχα ήδη πάει στο σπίτι του και θα είχα πάρει τα χρήματά μου πίσω με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. |
|
|||
|
|||
Έτσι όπως τα λέει ο vaska.με βρίσκει απόλυτα σωστό.όσο δεν κάνει τίποτα το κάθε θύμα του του δίνουν τροφή για να συνεχίσει να το κάνει.αν βρεθεί κάποιος που να τον βάλει στην θέση του πιστεύω θα το σκεφτεί πολύ για να το ξανακάνει.εκτός κ αν είναι μεγάλο λαμογιο κ δεν χαμπαριαζει...
στάλθηκε από το galaxy s2 μου |
|
|||
|
|||
Να κάνω κι εγώ τον δικηγόρο του διαβόλου. Μήπως η προκαταβολή ήταν δεσμευτική για την αγορά του προιόντος και μετά για χ, ψ λόγους αναίρεσε ο αγοραστής;
|
|
|||
|
|||
Αν και ξεφεύγει λίγο από το θέμα....γενικά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Η ιδιότητα του μέλους του φόρουμ δε σημαίνει οπωσδήποτε καλός καγαθός. Εύχομαι ο φίλος να πάρει πίσω τα χρήματα του
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|||
|
|||
Δηλαδή
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή είχα επαφή με τον ΤΣΑ κατάλαβα οτι δεν πρέπει να κάνω συναλλαγή και δεν έκανα. Όπως κανένας σχεδόν πωλητής δεν σου στέλνει το προϊόν χωρίς χρήματα και μετα να το πληρώσεις, έτσι και ο αγοραστής δεν πρέπει να στέλνει χρήματα χωρίς να δει το προϊόν. |
|
|