|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΙΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 28/10 ΔΕΥΤΕΡΑ
Επιστροφή και εγώ στην βάση μου μετά απο μια πανέμορφη βολτούλα με καλούς φίλους
Ο πάτερ Vasorfa μας ευλόγισε Μας δρομολόγησε Μας καλο ταισε και τέλος μας καφέ πότισε μετα απο αρκετό καλο κρασί και αρκετή ρακί Μαζί μας και ο Γιώργος ο Black shadow με το φίλο του τον Σταύρο σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ |
|
|||
|
|||
Μερικές φωτογραφίες απο την διαδρομή απο το Ρεθυμνο προς Μυλοπόταμο
Φτάνοντας στις Μαργαρίτες στην ταβέρνα του ξαδέλφου του vasorfa Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
Επέστρεψα και εγω, Μανο Σταύρο Γιώργο black shadow χάρηκα για την γνωριμία.Ευτυχή Γιάννη Yns Βασίλη kima too Γιάννη jmar, vasorfa είσαι εξερετικος σε όλα,σας ευχαριστω για σημερινή παρέα.
|
|
|||
|
|||
Συνεχίζω
Δεν προλάβενα να φωτογραφίζω τα πιάτα πέσανε ακρίδες Αναχώρηση για καφέ στο Πάνορμο Στο Πάνορμο για καφεδάκι στο σόι του Yns Παρασύρης Και η άποψη απο το λιμανάκι στο Πάνορμο Κοπέλια να ειμαστε καλά για την άλλη βόλτα με το καλό Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|||
|
|||
Και στην άλλη με το καλό :thumbup:
|
|
|||
|
|||
Κι εμείς με Πατερ πίσω στην βάση Μυλοποταμου, όμορφη μικρη βολτουλα με καλη παρέα!
Sent from my Hands using Fingers |
|
|||
|
|||
Τώρα είχαμε την κουβέντα με τον πατερ ότι δεν βγήκαν τα φαγια φωτο αλλα τελικα μας προλαβες Ευτυχαρε!
|
|
|||
|
|||
Ωραία βόλτα ρε μάγκες!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπρε σεις!!!!
Γιατι δε λετε την αληηηηηθεια?????? Ξεκιναμε απο την αρχη.....πολυς ηλιος...θελαμε γυαλια ηλιουυ Οσο για την παρεα.....γνωστοι και μοξ εξαιρεταιοι.....οι ντοπιοκαγκουρες!!! Ευτυχως που ειχαμε την.......σκια.... εκτακτως απο αθενς Ασε παλι εκεινος ο παλιο πατερ......μας πηγε σε μια διαδρομη....ζαλαδα........με στροφες,,,,,και το καγκουρι πηγαινε σα την κοτα....... Εδω ο βρωμοκαγκουρας......yns εδηλωσε οτι τον......επηρε κατα το....μυλοποταμιτικο βολταρακι μας Τωρα,.....τι πηρε και που το πηγε...μη τα ρωτατε Γνωστος μη εξαιρεταιος,,,,φικε μινιον απο τα σπα βγαλμενος ευτυχης Νομιζω οτι ακομα και οι πετρες θα τον θυμουνται για πολλα πολλα χρονια Σταυρος!!!!!honda power team!!!!(δεν πειραζει....σας κανουμε και εσαςπαρεα.....μονο να προσεχεις τις...σκιερες σου παρεες!!!!) Jmar.......mμουυυυυρμουυυυυυρηηηηηηηηηηηηηηηη Κυμα τοο !!! Μπιλααακοοοοοοο!!!! Χαρηκα που τα ξαναειπαμε!!!!! Μανοοοοοοοο!!!!! Καλα χιλιομετρα με την νεαρα σου!!!!! Σπιιιτικοοοοοοοοο!!!!!!! Ο λογος σου μας χορταξε!!!!! Μα τα μελομακαρονα οοοοοοοχιιιιιιιιι (Φροντισε βρες τα με την κυρα..........να φαμε καιμεμεις κανα γλυκο!!!!) Μαυροσκιαδαααααατσιιιιιι!!!!!!!λεει λει το κοπελιιιιιι!!!!! Κανει τη σκια ,.....να θελει!!!!!! Αυτο που μου αρεσε πανω απο ολα σημερα,ηταν οτι για μια ακομα φορα.......βρηκαμε την ευκαιρια,να ξεφυγουμε λιγο απο την καθημερινοτητα......!!!!! Σπαμ.........αν αυριο βγω στις ειδησεις....να ξερετε......ο μουρμουρης θα φιλοξενηθει σπιτι μου!!!!η αν συνεχισει.....στο μαντρι Και την αλλη με υγεια!!!παντα ορθιοι μαγκες!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βάλε στον μικρό σιγαστήρα |
|
|