|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επτά νομά σ'ένα δωμά 21,22-4-12
Σας γουστάρω λέμε!
|
|
|||
|
|||
απλα τελεια.
|
|
|||
|
|||
Το σαγονι μου εχει κατεβει πεντε ποντους....μπραβο ρε παιδια
|
|
|||
|
|||
Τι μπραβο ρε παιδια; .... klein
Σιγα τα μερη που πηγατε. .... klein Ποια παρεα .... klein Τι ομελετα και αβγα .... klein Ποιο δασος ειναι παρθενο .... klein Αχ αυτες οι .... klein χαρές της ζωής. |
|
|||
|
|||
Μετα και το εκπληκτικο βιντεακι της 2ης ημερας εχω να δηλωσω οτι και οι 7 ηταν οδηγικα υπεροχοι με ενα + παραπανω σε αυτους που εβγαλαν ολοι την διαδρομη με ασφαλτινα λαστιχα, τον sakis και τον Μιχαλη skyhigh ο οποιος χαμογελωντας στον δρομο για τον καταρακτη με φωναζε "που μας πας ρε παλαβε". Και ο Πασχαλης ηταν με ασφαλτινα αλλα αυτος ειναι μια κατηγορια μονος του.
|
|
|||
|
|||
Μπορώ να κλείσω το στόμα τώρα;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Ρε καρντάσια ... σε δυό μέρες, απολαύσατε τόσα,
όσα άλλοι θα ήθελαν ένα μήνα ....
|
|||
|
|||
Σε μιά εποχή που ο προϋπολογισμός ενός ταξιδιού φαντάζει σαν ...κονδύλιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η μαγεία της απίστευτης Ελληνικής φύσης μας κλείνει πονηρά το μάτι...
Κι όταν βλέπεις τέτοιες σκηνές ακατέργαστου μοτοσυκλετιστικού πνεύματος και επιλογών (μπράβο Μάνο!), συνειδητοποιείς ότι μπορείς να ζήσεις και χωρίς την παραμύθα των τριχωτών ελαφοκαμήλων του Νεπάλ και των γιάκ της Μογγολίας! Ένα real cross country, με ελάχιστο κόστος, σε μια εποχή που σπάνε τα ταξιδιωτικά αλαζονόμετρα και κλυδονίζεται τυραννικώς η μοτοσυκλετιστική ιδέα. Απίθανες σουρεάλ εικόνες από την βάθρα και τα τενεκέ κονστράξιονς. Στα γράδα μου... Η παρουσίαση φανταστίκ! Το 2ο βιντεάκι είχε σούπερ μουσική (για τα γράδα μου, πάντα)... Με υγεία, εις μελλοντικάς feel good αποδράσεις! Άφεριμ guys! Last edited by Uriah Heep; 29-04-2012 at 01:00. |
|
|