|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: KTM 1190...με 270χλμ/ωρα...
Ο ΜΙΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ @@@@@@ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΤΕΛΟΣ
|
|
|||
|
|||
Τα @@@@@@@@ λίγο πολύ όλοι τα έχουμε, υπολοιπόμαστε των πλατών (βισμάτων) που θα καθαρίσουν μετά. Ελλαδάρα το μεγαλείο σου.
|
|
|||
|
|||
κυριοι ολοι ψιλο εχουμε τεσταρει τη τελικη σε εθνικη οδο....ειτε με gs,busa η κτμ..απλα πιστευω οτι πρεπει να αποδεκτουμε οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον εαυτο σου και για τους αλλους οδηγους...
και φυσικα δεν ειμαι αναμαρτητος...μιμικοι γιναμε αρκετοι εδω μεσα παντα ορθιοι!!παντα!!! |
|
|||
|
|||
Οι ανθρωποι που τρεχουν σε αγωνες, δεν μπορουν να πανε σιγα.......εκτος πιστας
Εχω φιλους αγωνιζομενους και ολοι αυτο λενε...... Αν σκεφτειτε και στο εξωτερικο, ποσες φορες εχουν συλαβει οδηγους F1........ για επικινδυνη οδηγηση και υπερβολικη ταχυτητα Σιγουρα είναι επικίνδυνο να οδηγεις σε κατοικημενες και επαρχιακες διαδρομες ετσι, αλλα υπαρχουν σιγουρα και αργοι οδηγοι, άκρως επικίνδυνοι.... Το νου μας.......γενικα |
|
|||
|
|||
Χαλαρώστε λίγο και ας γελάσουμε!
ΝΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?featur...lymqlnnSU&NR=1 |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Στο χωριό μου λέμε.
Όταν δεν έχεις τη δυνατότητα να κάμεις πράξεις τα όνειρα σου να ασκείς κριτική. Μπορεί ένα Γερμανικό να έχει τέτοιες δυνατότητες. Στο εξωτερικό είναι ακόμη χειρότερα σε αυτού τους είδους οδήγηση. Για πάτε στο μουσείο αυτοκινήτου στη Στοκχόλμη και να δείτε πόσα μηχανάκια είναι σφηνωμένα σε αυτοκίνητα. Και έχουν χαθεί και Άνθρωποι μέσα σε αυτά. Το ίδιο και στην Ολλανδία, Δανία. Είπαμε δεν συμφωνούμε με τον τρόπο οδήγησης αλλά ο τύπος έχει κότσια. Τόσο απλά................ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω με τον Άρη, που συμφωνεί με τον Θοδωρή...!!
Άρηηηηηη, που 'σαι συ ρε φιλαράκι?? |
|
|||
|
|||
Της ιδίας οικογενείας είναι
|
|
|