|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΙ
ευγε χαρη!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι μιά αρώστια το ebay , μην σου κολλήσει την πάτησες... Πήρα μπουφάν της Μαρίας με 0.99 euro να δω τον φουστη τον Εγγλέζο, θα μου το στείλει??? Μου ζητάνε 800 ευρα για εναν contoller (H/Y)για ένα σύστημα που μελετώ να φτιάξω ώστε να ζεσαταίνω το σπίτι μου με τον ήλιο Το βρήκα με 120 ευρώ.. Μην σου πω ότι αγόρασα ένα σετάκι της BMW να τα βάλω στον ελέφαντα μου γιατί θέλω να βελτιώσω το πίσω φρένο Τρομπάκι απο 1200 δαγκανα απο 1200 Αλλά η επιτυχία μου αυτές τις μέρες ήταν τούτο δω το παντελονάκι.... Πρέπει να έχει κάποιο 400ευρο στην αντιπροσωπεία... Χρησιμοποιώντας αυτές τις εμπειρίες θέλησα να βοηθήσω έναν πολύ αγαπημένο φίλο τον Γιαννάκη το Νάκο που βάζεις τους φίλους του πάνω από όλα!!! Έχω πάρει....ήρθε η ώρα να δώσω... Όλα αυτά τα παραπάνω Τόλη, τα έγραψα, ώστε να γίνουν κοινό κτήμα και σε άλλα μέλη του φόρουμ και να ωφεληθούν από την δική μου εμπειρία.... Όπως και εγώ ωφελούμε από την εμπειρία των άλλων που την μοιράζοντε στο φόρουμ... Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν... Γιαννάκο σόρυ για το σπαμ φίλε... Last edited by siraxanz; 29-10-2012 at 23:25. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Από τα καλύτερα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
+1150 στον Χαρη......
αντε να βρεις και το ψαλιδι Γιαννη... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μπραβο ρε Χαρη !!να γιατι GS FORUM!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω ειμουνα στα 7 (e***a) νομηζω τα απεσηρε κε τα εβαλε προς ποληση 23 ευρω !! Last edited by giclas; 30-10-2012 at 01:17. |
|
|