|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΕ ΤΟΝ "ΛΙΑ" ΣΤΟΝ ΛΑΪΛΙΑ
Ρε σεις, όλο μακρυά τα κανονίζετε.. να μην κάνετε ποτέ κάνα event στην Κρήτη να έρθω κι εγώ;
Καλό ταξίδι στα φιλαράκια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν πάλι σου κάτσει αυτό που είναι να σου κάτσει και δεν σε βολέψει να έρθεις να κάτσεις μαζί μας καλά να περάσεις ότι και αν σου κάτσει Εντάξει Γιάνναρε η επόμενη συνάντηση στην Κρήτη............. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάτι έχω στο νου μου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Εμείς οι πολίτες της συμπρωτεύουσας, αύριο το πρωί, θα κάνουμε κάνα ΓΡουπάκι; ή πυρ κατά βούληση; Υπολογίζω, κοντά στις 09:00 να είμαι στον αυχένα (ΤΙΤΑΝ) και να περιμένω ένα μείγμα ΣιατινοΑθηναίων κάτι ΦιατοΜπεμέκες-δες;;; ένα κουρσάκι από Σιάτιστα κι ένα μηχανάκι από Αθήνα;;; Δεν ξέρω πως να το διατυπώσω . . . ααα! και τον Λάμπρο. Το πρόγραμμα έχει ώς εξής: 09:00 Άφιξη στον αυχένα. 09:01 Βγάζω το κράνος 09:02 Κοιτάω δεξιά-αριστερά, μπρος-πίσω, αν έχει φτάσει κάποιος άλλος πιο νωρίς από εμένα. 09:03 Εντοπίζω τον Λάμπρο, να έχει κρυφτεί πίσω από ένα πασσαλάκι, ψάχνοντας για σκιά και τρομοκρατημένο από την κίνηση και τον θόρυβο των φορτηγών. 09:06 καταφέρνω να τον καθησυχάσω. 09:10 Επιτέλους, διάλειμμα για τσιγάρο . . . 09:11 Ανακαλύπτω πως το τελευταίο πακέτο το αγόρασα τον Απρίλιο του 1990 και είναι άδειο. 09:12 Μετά από πολύ σκέψη, κάνω τράκα από τον Λάμπρο. 09:15 Αναχωρούμε βιαστικά για τα Σέρρας . . . η βελόνα του κοντέρ έχει κολλήσει στα 130 χιλ/ω Τη χτυπάω με τα δύο δάχτυλα και με ανακούφιση τη βλέπω να φλερτάρει με το 70 χιλ/ω 09:20 Δέχομαι τηλεφώνημα από το Νάκο: "Αδερφάκι μ' σε 5 λεπτά είμαστε εκεί... θα μας περιμένεις; " Κοίταξα το ρολόι . . . είναι αργά, σκέφτηκα και έκλεισα το τηλέφωνο. Έπρεπε να διαλέξω, να περιμένω το Νάκο και μετά να ψάχνω καμιά μέρα τον Λαϊλιά; ή να τον γράψω στα κουρδουμπούλια μου και να πάω να συναντήσω τον Κορνήλιο; Ηζωή είναι σκληρή |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιστεύω ότι ξέρεις τον δρόμο για Σέρρες Αλλα αν δεν τον ξέρεις μπορείς να με ρωτήσεις....... Sent από δώ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν εννοώ φυσικά από χωματόδρομους και βουνά, γιατί τότε μπορώ να σου προτείνω χιλιάδες διαδρομές . . . αλλά ΟΜΙΛΩ γι' αυτή μέσω Σοχου-Νιγρήτας. |
|
|||
|
|||
Νίκο για πες ένα καλο σημείο να βρεθούμε αυριο;
Εγω ξεκινω απο ανατολική Θεσσαλονικη... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα ψάξω να βρω ακριβώς το σημείο και θα επανέλθω. Είναι πάνω στον αυτοκινητόδρομο Θεσσαλονίκης-Σερρών, στον αυχένα. Περνάς το τιταν και στο δεξί σου χέρι στον παράδρομο, έχει ένα πρατήριο καυσίμων και σταθμό φορτηγών. Τα παραπάνω είναι για να έχεις μία εικόνα από την περιοχή . . . δεν αφήνεις τον αυτοκινητόδρομο. Στον αυχένα και μόλις αρχίζει η κατηφόρα, έχει ένα μικρό άνοιγμα (παρκίδα) μ' ένα μεγάλο τοιχίο, εκεί θα είμαι σταματημένος. Για να με γνωρίσεις σου παραθέτω ορισμένες πληροφορίες: Οδηγώ ένα όμορφο μηχανάκι και στην δεξιά μου τσέπη έχω το δεύτερο κλειδί της μηχανής. Ραντεβού στον αυχένα, μετά το ΤΙΤΑΝ Ο Λάμπρος θα ξεκινήσει από Βούλγαρη, αν σε βολεύει και θέλεις, να σου δώσω το τηλέφωνό του για να συνεννοηθείτε Last edited by nikos-x; 06-05-2013 at 18:03. |
|
|||
|
|||
ΟΚ φίλε μου.
Με τέτοια περιγραφή ειναι σίγουρο οτι θα χαθουμε... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα: