|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η ταλαιπωρία ενός από εμάς
Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω σε όλα Δημήτρη εκτός από το κομμάτι της "κοινής θέας" σε ότι αφορά το ποσό!!
Και το εξηγώ... Εσυ π.χ. έχεις 50 € να τα διαθέσεις... εγώ π.χ. έχω 10 € να διαθέσω αλλά ντρέπομαι να το κάνω γιατι θεωρώ ότι το ποσό είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με αυτό που μπορεις εσύ... οπότε με αποτρέπεις από το να δώσω κάτι... Και τα χρήματα μαζεύονται από όγκο κι ας είναι αστειο το ποσο... π.χ. ειναι καλυτερο να δώσουν 500 μέλη από 15 €... παρά 100 μέλη από 50 €. Ταπεινή μου γνώμη... Εσείς που λαμβανετε τις αποφάσεις... θα κρινετε!! |
|
||||
|
||||
Σε 12 μέρες, με τόσα "στείλε pm" ... "στείλε pm",
έχουν μαζευτεί .... 0 € .... Με τον νέο τρόπο .... θα δείξει ...
|
||||
|
||||
50 € και από μένα ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
0 € ???
Καποια παρεξήγηση προφανώς έχει γίνει Νίκο... Εγώ έχω συνεισφέρει από τις 10/3 σε λογ/σμό που μου ήρθε με ΠΜ... |
|
||||
|
||||
Ποστ, πριν από 2 ώρες ....
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Τα χρηματα τα κατέθεσα σε λογ/σμό που μου έστειλε ο Βασιλης με ΠΜ την 10/3 !!
Πως είναι δυνατον να έχει 0 € όταν εγώ τουλάχιστον κατέθεσα?? Βασίλη, μπορεις ίσως να βοηθησεις..?? Last edited by CPretenteriS; 22-03-2011 at 02:43. |
|
|||
|
|||
Και από μένα 30 ΕURO για ενα φίλο που θέλει την βοηθειά μας !! Συγνώμη που δεν είχα δει το θέμα !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιδιά η προσπάθεια είναι συλλογική και κανείς - το τονίζω - κανείς δεν υπάρχει περίπτωση να οικειοποιηθεί έστω κι 1 €. Εγώ προσωπικά το εγγυώμαι. Τα χρήματα μαζεύονται για ιερό σκοπό και δεν θ' ανεχτώ (όχι πως έχω ενδοιασμούς) από κανέναν ίχνος παρατυπίας. Last edited by vaska; 22-03-2011 at 09:39. Λόγος: ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ααααααααα μπραβο λοιπον... 670 € έχουν μαζευτεί... όχι 0 !!!
Σ´ ευχαριστώ φίλε μου... |
|
|||
|
|||
Για του λόγου το αληθές
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσοι απο εμάς πάιζουν video games? | teo40 | Consoles - Games | 33 | 29-12-2010 19:53 |
Πάντα θα υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς....!!! | frits | Χιούμορ | 20 | 20-07-2010 12:27 |
Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε; | Arkas | Επικαιρότητα | 18 | 13-05-2010 18:01 |
Υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς .... Έλεος !! | frits | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 10-02-2010 03:44 |
Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΗΣΑΠ | riko46 | Ελλάδα | 3 | 08-01-2010 14:25 |