|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλείται GSA 5/2009
Παιδιά προτείνω να ΜΗΝ σχολιάσουμε άλλο στην αγγελία του φίλου και την χαλάμε...ΑΝ θέλει κάποιος να εκφραστεί ας στείλει pm
καλοπουλητο φιλαράκι |
|
|||
|
|||
Εδω και καιρο θελω να παρω μια μπεμπε,εχω δει αρκετες αν καταφερω να δωσω το μηχανακι μου.θα ηθελα να προλαβω να παρω του chris71.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή έχω πουλήσει πολλές μηχανές σε τέλεια κατάσταση όταν μου λέγανε κάποιοι ,μα η τιμή δεν είναι ανταγωνιστική , έλεγα ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΣΟ ΑΞΙΖΕΙ οι άλλες όσο λένε οι ιδιοκτήτες τους.
ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ |
|
||||
|
||||
Φίλε Χρήστο, είσαι αρκετά παλιό μέλος ... απ' τα πρώτα θάλεγα ...
Άρα ξέρεις ... τα σχόλια στις αγγελίες, μόνο καλό αποτέλεσμα φέρνουν ... Και ελπίζω ότι, μετά από τις εξηγήσεις, καταλαβαίνεις πως τα σχόλια του Κώστα (faker), δεν είχαν σκοπό να "υποτιμήσουν" την αξία της μοτοσυκλέτας σου ... Απλά μια διαπίστωση ήταν ... τουλάχιστον εγώ, έτσι το εξέλαβα ... Καλοπούλητη κ από μένα !!!
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η αναφορα μου ηταν απαντηση στο ποστ #41 και οχι γενικα στην αγγελια. Last edited by kwstas; 27-10-2013 at 22:31. |
|
||||
|
||||
Οκ Κώστα ... ας δοθεί τέλος ΕΔΩ !!!
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λοιπόν για να κάνουμε ένα reset, επαναλαμβάνω: Η ΤΙΜΗ ΣΤΑ 10.950€ και τα χιλιόμετρά της στα 30.300. Τα extra όπως φαίνονται στο πρώτο post. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα σε όλους,
Αν και είχα αποφασίσει να την κρατήσω - γί αυτό και είχα αποσύρει την αγγελία πριν ένα μήνα περίπου από το site πωλήσεων - ένας λόγος υγείας με αναγκάζει να την αποχωριστώ. Πραγματικά δύσκολη στιγμή τώρα που το γράφω! Η τιμή πέφτει στα 10.000€. Όπως είναι επόμενο, δε με ενδιαφέρουν ανταλλαγές. Η μηχανή είναι αγρατζούνιστη και καλοδουλεμένη. Μετά το 1100, το 1150 και το 1200 του 2005, είναι το τέταρτο GS που είχα. Αυτά... |
Tags |
1200, adventure, gs, gsa |
|
|