|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: yns & Extreme παρουσιάζουν: Μια φλώρικη εκδρομή
Τι ώρα ξυπνήσαμε; 06:15; Ε , γύρω στις 09:10 αρχίσαμε να βάζουμε τα ρούχα μας, κλασικά αργό ξεκίνημα, σα να μη θέλουμε να μπούμε πάλι στα μπουφάν μέσα στη ζέστη μου φαίνεται. Πάνω που φάνηκαν οι πρώτοι τουρίστες περιπατητές ξεκινάμε και εμείς. Οπ, να και ο μάστορας της παραλίας. Φιλικός μου φάνηκε, τζάμπα ανησυχούσαμε τελικά… Άντε πάμε για τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ... |
|
|||
|
|||
... η οποία δεύτερη μέρα θα δημοσιευτεί αύριο |
|
|||
|
|||
Πάντως να δηλώσω εδώ πως το cordura παντελόνι δεν άντεξα να το φορέσω ξανά...
Την προηγούμενη μέρα έσκασα... Γι αυτό μάλιστα είπα του κουζουλού πως ΔΕΝ θέλω άλλο χώμα και πως θα πάμε χαλαρά!! ..... Το τί μου επιφύλασσε η μοίρα θα το δούμε αύριο.. |
|
|||
|
|||
Εχω μια απορια, με το συμπαθιο κιολας.
Γιατι σε ολες τις αποδρασεις σας ο Γιαννης ειναι παντα αυτος που τρωει την σκονη???? |
|
|||
|
|||
Αυτό διερωτώμαι κι εγώ!!!!
|
|
|||
|
|||
αναμενωμε τα ωραία
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν και η απάντηση είναι μάλλον προφανής... Τα κίτρινα δεν μασάνε πουθενά ρε!!!! Για να δούμε και τη συνέχεια... Last edited by Andreas_F800GS; 25-01-2012 at 22:11. |
|
|||
|
|||
Οταν δε θα έχει πιά μείνει χωματόδρομος της Κρήτης για τα ψιλοτάκουνά σας.....τι θα κάνετε!;
Μπράβο ρε παιδιά! Είστε πρώτοι!! Περιμένουμε τη συνέχεια!!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο σας παιδιά περιμένουμε την χαλαρή συνέχεια. |
|
|||
|
|||
Πολλοί φλώροι έχουμε μαζευτεί στο φόρουμ τελικά...
Σεπτέμβριος 2009 Εμείς την κάναμε ανάποδα την βόλτα... Για συνεχίστε όμως να πέρνουμε ιδέες... Last edited by frits; 26-01-2012 at 00:25. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πλαστικές πλαϊνές βαλίτσες για extreme χρήση | Markas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 13-01-2011 17:21 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
Μια τρελη ιστορια του δημοσιου ........ | riko46 | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 15-10-2010 15:03 |
H KTM παρουσιάζει τις πρώτες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Freeride | kostasvar | Άλλες εταιρίες | 10 | 22-04-2010 05:36 |
Εκκληση για απελευθέρωση του Ελληνα εθελοντή εκπαιδευτικού Αθανάσιου Λερούνη | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 10-10-2009 12:12 |