|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ FAST&FURIOUS
Γκαρντασια Καλές δουλιες ολόψυχα!!!!
Ετσι μου ´ ρχεται να ρθω απο Σαλονικα, για να κάνω το service των 40.000... για τα τόσα καλά λόγια που άκουσα... |
|
|||
|
|||
Προχωρα και ελα κατω τι το σκεφτεσαι? Μια ωρα δρομος ειναι.Οτι γουσταρεις εμεις εδω ειμαστε..
|
|
|||
|
|||
Καλές δουλειές! |
|
|||
|
|||
Καλές δουλειές Βασίλη και Παρασκευά !!!
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα. Σημερα εκανα και εγω ενα περασμα για ενα τσεκαρισμα της <<αγαπημενης>> μου πριν απο ενα ταξιδακι. Το service τελειο,και ο βασιλης και ο παρασκευας πολλες μα πολλες γνωσεις!! Επιτελους ενα συνεργειο για να το εμπιστευομαστε με κλειστα τα ματια.
παιδες καλες δουλειες!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θα περάσω και από κοντά να γνωριστούμε και να ποιούμε και καφεδάκι γιατί είμαστε και γείτονες. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστουμε και να ειστε καλα!! Ευτυχιε σε περιμενουμε!!
Και βεβαια αυτο ισχυει για ολους!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Και από μένα παιδιά, καλό ξεκίνημα και καλές δουλειές.
|
|
|||
|
|||
Ανελαβα να ευχαριστησω τον Βασιλη και τον Παρασκευα εκ μερους ενος φιλου μου που του προτεινα να περασει απο τα παιδια να του ρυθμισουν ενα 1150 GSA. Σημερα παρελαβε την μοτο του ενθουσιασμενος απο το αποτελεσμα και αυτο που διαπιστωσα και εγω οδηγωντας το ειναι οτι παρελαβε αλλη μηχανη. Συντομα θα τα πουμε και απο κοντα παιδια να γνωριστουμε. Συνεχιστε ετσι.
|
|
|||
|
|||
ευχαριστουμε πολυ, σας περιμενουμε ολους για καφεδακι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 06-05-2011 01:25 |
Χρόνια πολλά στον Βασίλη (Fast&Furious) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 16 | 06-05-2010 17:51 |
Fast food | Carduelis | Αστεία Video | 5 | 12-02-2010 11:40 |
Χρόνια Πολλά Βασίλη - Fast&Furious !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 22 | 06-05-2009 00:20 |