|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Γαλλικές Άλπεις και πέριξ ... 2012
... διοτι οδηγας Honda!...πλακιτσες! ... ... ...σοβαρα ομως ...εγω ξανατσεκαρα και τις βλεπω!...υπαρχει καποιος ακομα φιλος που δεν του ανοιγουν οι φωτο στο παρων ποστακιων; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
λες επειδη εχω κι ενα παπι honda? |
|
|||
|
|||
...πλακα με κανετε παιδες? ...γιατι να συμβαινει κατι τετοιο? ... μηπως κατι μπλοκαρει το ανοιγμα στον υπολογιστη σας? (...εξαλου και εγω εχω παπι Honda!)
...δεν ξερω τι να ελεγξω απ τη δικη μου πλευρα...ανοιγουν κανονικα! μηπως ειναι μεγαλουτσικες σε μεγεθος και θελη λιγη ωρα να ανοιξουν? |
|
|||
|
|||
δεν ανοιγουν οι τελευταιες 5-6...
|
|
|||
|
|||
τωρα ανοιξαν!
ολα οκ... |
|
|||
|
|||
γιαννη,ο φιλος με το κιτρινο gs ειχε βγαλει τη ζελατινα?!?
|
|
|||
|
|||
ΟΚ .... ελπιζω να ητανε λογο της καθυστερησης του ανοιγματος λογο μεγεθους και να ηθελε απλα λιγα δευτερολεπτα ακομα για να φορτωθουν !
.... ..ναι ο Dirk με το κιτρινο , την εχει βγαλει ....εχει παρει εδω και κανα 2-3 χρονια μια μεταχειρισμενη ...την εχει φρεζαρει στο μεγεθος που ηθελε και την εβαψε σε μαυρο! Βασικα το εκανε για να μπορει να γραφει με μια καμερα που εχει στο ρεζερβουαρ την κινηση προς τα μπρος χωρις παραμορφωση ..εσωκλειόντας ομως στην εικονα και τα κοντέρια ! Αλλα απο κει και περα καθοτι κινουμαστε παντα σε επαρχιακο...σβελτα αλλα με σχετικα λιγα χιλιομετρα ...του αρεσει η αισθηση του αερα και φυσικα εχει ακομα λιγοτερο θορυβο στο κρανος λογο της απουσιας των στροβιλισμων! Ενταξει ...γουστα ειναι αυτα ! Οπως του αρεσει του καθενα! Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 29-09-2012 at 18:43. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πιθανόν διότι είμαι σε ξένο Υ/Π.
Πάντως για να έχεις αξιόπιστο είσαι αγαπητός.......... Προσπάθησα ξανά αλλά τπτ............... |
|
|||
|
|||
Oλα καλά και στις Άλπεις
και στον υπολογιστη μου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο Καφές 11-1-2012 | Eftixis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 12-01-2012 02:55 |
Βοβουσα και περιξ | zissimo | Info για Ηπειρωτική Ελλάδα | 35 | 23-10-2011 21:51 |
...Να!...γιατι Boxer! ...χαλαρωτικο, μοτο-clipακι στα περιξ! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 50 | 01-05-2011 23:04 |
[π]οδηλαταδα...στα [π]εριξ!!! | xurxes | Διάφορα | 14 | 15-10-2010 23:27 |
2012:Η συντελεια του κοσμου ερχεται... | georgekostas | Κόσμος | 11 | 28-10-2009 00:37 |