|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ – εκκενώθηκε το ραδιομέγ
Απόσπασμα:
Και φυσικα σου επιτρεπω να διαφωνεις (χωρις καμια διαθεση ειρωνιας ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πριν ποσταρω το οτιδηποτε το διαβαζω αρκετες φορες για να ειμαι σιγουρος οτι μεταφερω στον γραπτο λογο αυτο που πραγματικα θελω να πω...Ξερω οτι ειναι αλλιως οταν μιλας face to face γιαυτο ακριβως το διαβαζω πολλες φορες!! Προφανως μπερδευεις τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ με την bold γραμματοσειρα που χρησιμοποιω στα ποστ μου κ δεν εχω σκοπο να την αλλαξω,γιατι μου αρεσει! Δεν υπαρχει κανεις λογος να μου ζητησεις συγγνωμη,δεν παρεξηγηθηκα για το σχολιο σου,οσο για το οτι το ποστ μου σβηστηκε (οχι απο σενα) χωρις λογο!! |
|
|||
|
|||
Και για να υπάρξει διαφάνεια θα προσπαθείσω να μεταφέρω ολα τα ποσταρίσματα που είχαν μεταφερθεί (διαγραφεί )στην θέση τους για να λάμψει η αλήθεια
(Πιστεύω να τα καταφέρω γιατί μπορεί να ειμαι mod αλλά modere... Δεν κατέχω να κάνω) Έτσι για τον Πασχάλη για να σταματήσει να ψεύδεται Last edited by Eftixis; 09-11-2013 at 23:59. |
|
|||
|
|||
Ο Πασχάλης δεν ψεύδεται, Ευτύχη κάνε ένα βήμα πίσω...
Αλλά ο τρόπος που "πιάνεται" από τις κινήσεις της διαχείρησης είναι μπούμερανκ κ χάνει τα δίκια του... Πασχάλη οι ενέργειές μας δεν είχαν στόχο τις χήρες και τα ορφανά... Παράπλευρες απώλειες παληκάρι μου... Μην σηκώνεις σημαίες επαναστατικές... ποσώς μας ενδιαφέρει εδώ, το τι γίνεται στο Facebook η στην Ζιμπάμπουε... Εδώ είναι GS Forum Το Ελληνικό Forum για τις Μοτοσικλέτες BMW | ... |
|
|||
|
|||
εχετε χασει την μπαλα και μεταξυ σας με το σβησε γραφε...
|
|
|||
|
|||
Κακιούλες Γιαννάκη? Ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την πνευματική μας υγεία? |
|
|||
|
|||
καποιοι φωναζουν για ψευτες και ψαχνουν γραφομενα που απ οτι φαινεται υπηρχαν...την κακια την ειδες απο μερους μου?
|
|
|||
|
|||
Το ότι μπορεί κάτι να μην το βλέπει κάποιος το σκέφτηκες?
Το ότι βγήκα κ αποκατέστησα έναν συμφορουμμίτη μας το βλέπεις σαν μπέρδεμα? Το μυαλό μου πήγε στην ειρωνία που αφήνει το γραπτό σου Γιάννη κ εκφράζω το συναίσθημα που μου προκαλεί... Σκέψου πριν γράψεις!... |
|
|||
|
|||
δεν βλεπω να εκανες τις ιδιες υποδειξεις και στους παραπανω...σκεψου εσυ πρωτα αυτο που προκαλεσε το σχολιο μου...
|
|
|||
|
|||
Ποιός απο τους παραπάνω κατηγορεί την διαχείρηση για μπέρδεμα βρε Γιάννη?
Μην συγκρίνεις ανόμοια... Το πικρό φαινεται από χιλιομετρα... Θες να σου βγάλω τα σημερινα δημοσιευματα σου? Έγραψες μόνο για να μας πικράνεις... Αυτό στηλίτευσα... παραδέξου το... Η αυτοκριτικη δεν έκανε ποτε κακο... |
|
|