|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδοιπορικό σε Καππαδοκία-Πόντο
Μπράβο παιδιά!!!
Μπράβο για το ταξίδι, τις φωτογραφίες αλλά και την παρουσίαση (από τις ωραιότερες κατά τη γνώμη μου!) Αλλά πιο πολύ χάρηκα τις γυναίκες σας, που ήταν συνεχώς (έτσι τουλάχιστον φάνηκε ) με το χαμόγελο στα χείλη παρά τις δυσκολίες. |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια,και γαμw τα οδοιπορικα!
πρεπει να φαγατε απιστευτα φαγητα και παγωτα! τελικα απο ολα τα οδοιπορικα που εχω διαβασει,απο τα ταξιδια μου εξω,κι απ το βιβλιο του βροχιδη,θεωρω οτι πρεπει να μαστε ο πιο αφιλοξενος λαος! α!εδω ο αστυνομικος αντε να το κατουραγε το δεντρακι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χαρλεά,
όσο και αν έχω ταξιδεψει .....η Καππαδοκία είναι το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει! Μπράβο σας παίδες ....εν αναμονή της συνέχειας! |
|
|||
|
|||
Υπεροχοι παιδια παντα τετοια ομορφα ταξιδια να κανετε και να τα μοιραζεστε μαζι μας:sm5::sm5::sm5::sm4::sm4:
|
|
|||
|
|||
Διαφορετικό κ πολύ όμορφο το ταξίδι σας παιδιά! Σας ευχαριστούμε που το μοιραστήκατε μαζί μας! Περιμένουμε την συνέχεια!
Jefe |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παρεα… περσι το καναμε μεχρι ένα μερος με το forum και μπορώ να πω ότι ήτανε παρα πολύ ωραιο ταξιδι, βεβαια ειχε κόλληση και η παρεα γιατι ήμασταν 14 ,15 μηχανές και οι ποιο πολύ ήτανε δικαβαλοι…τε σπα και παλι μπραβο…..
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό το ταξιδάκι σας..δεν κούρασες καθόλου
Βρήκαν τελικά το χωριό που έψαχναν Απόσπασμα:
άρα δεν είμαστε στον πάτο..αλλά τουλάχιστον ένα βήμα πρίν |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια πολυ ωραια αναμενουμε συνεχεια....!
|
|
|||
|
|||
Από τα μέρη που θέλω (κάποια στιγμή) να επισκεφτώ. Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες και άψογη η παρουσίαση. Περιμένουμε τη συνέχεια!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι προϋποθέσεις για τον πλασματικό χρόνο ασφάλισης | eliso | Επικαιρότητα | 7 | 20-08-2011 17:31 |
Αφιέρωμα στο Μνημόνιο 4 του Ν. Μαριά στο περιοδικό Επίκαιρα | Kimwnas | Επικαιρότητα | 9 | 04-03-2011 16:03 |
Στατιστικά Δεδομένα σε Πραγματικό Χρόνο | gemara | Κόσμος | 6 | 23-03-2010 12:42 |
Διαφορετικό όνομα – γνώριμο «πακέτο»!!!!!!!!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 02-09-2009 16:14 |
κινηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο | Black_Shadow | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 21-03-2009 18:04 |