|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ποιοί κέρδισαν τα δώρα ???
Κώστα (KAS) και Γιώργο (lycos) ... έχετε pm ...
|
|||
|
|||
kalisperaaaaa to 245(1 dianiktereusi 2 atomon sto MOUZAKI PALACE) to kerdisa egw!!!
euxaristw poly!!!! |
|
|||
|
|||
To 674 εγώ!
Ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
Παρέλαβα και εγω την μπαταρία μου ευχαριστώ πολύ Νικόλα Λεοντόκαρδε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο λαχνός 652 βρισκετε στα χέρια μου, τι πρεπει να κανω? |
|
|||
|
|||
Νίκο τι ενέργειες πρέπει να κάνω για να παραλαβω το δωρο?
|
|
||||
|
||||
Έχεις pm ... .
|
||||
|
||||
.
Ποιοί κέρδισαν τα δώρα ??? 219. Ένα Service-εργασία MOTION 'n STYLE 426. Μία Δωροεπιταγή 100 € (7764.gr) 441. Μία Δωροεπιταγή 100 € (7764.gr) 31. 1 ετήσια συνδρομή ADAC 477. 1 σετ XENON (PARASKEYAS) 285. Eνα πακέτο 2 ατόμων φιλοξενίας ΗΟΤΕL Iβερις/γεύμα/ποτού 30. Ένα δωρεάν μάθημα ασφ. οδήγησης στο χώμα – από το Rideit 86. Ένα δωρεάν μάθημα ασφ. οδήγησης στο χώμα – από το Rideit 832. Ένα δωρεάν μάθημα ασφ. οδήγησης στο χώμα – από το Rideit 640. Ένα γνήσιο t-shirts BMW Reflection 3 Tρικαλιώτης 776. Ένα γνήσιο t-shirts BMW Reflection 3 Tρικαλιώτης Παρακαλούνται όσοι δεν έχουν παρουσιαστεί για τα παραπάνω δώρα, να γράψουν τώρα, γιατί καθυστερούν κ τους υπολοίπους, για την παραλαβή των δώρων ... .
|
|||
|
|||
Up
Προτείνω να δοθεί κάποια προθεσμία, και εάν ΔΕΝ εμφανιστούν οι δικαιούχοι ,τα δώρα να μπουν σε πλειοδοτικό διαγωνισμό και τα χρήματα να πάνε για κάποιον Ευγενή σκοπό |
|
|||
|
|||
426. Μία Δωροεπιταγή 100 € (7764.gr)
Αυτό το έχω εγώ. Το έχω πει και τηλεφωνικός στον Νίκο. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |