|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εντυπώσεις από Βουλγαρία - Ρουμανία
Απόσπασμα:
Όλοι μου είπαν για Ιούνιο έως 15 Σεπτέμβρη. Με αφορμή την ερώτησή σου βρήκα τον επίσημο ρουμανικό ιστότοπο τουρισμού που φαίνεται πολύ κατατοπιστικός http://www.romaniatourism.com/html και εκεί αναφέρει αυτό: Taking the Transfagarasan Highway (DN7C) Where: 25 miles southeast of Sibiu How to get here: By car Travel advisory: The road is open only a few months a year (mainly late June to late October) due to snowfall. The winding road with long S-curves, steep ramps and descents is a challenge; the average cruise speed is around 25 mph. Make sure your car is fit for the trip and bring warm clothes. (SIBIU, Romania - Official Travel and Tourism Information ) Αν χρειαστείς παραπάνω πληροφορίες πάρε με τηλέφωνο 6974798334 Νότης |
|
|||
|
|||
THX A LOT
|
|
|||
|
|||
Ωραίο ταξίδι Νότη και ένας από τους επόμενους στόχους, τελικά τα Βαλκάνια είναι πολύ μεγάλα και πανέμορφα, πεδίο ταξιδιού λαμπρό.
Πάντα τέτοια και ομορφότερα!!! |
|
|||
|
|||
Νότη πολύ ωραία τα παρουσίασες!
Μέχρι που μου κάνει κέφι να ξαναπάω. Στη Ρουμανία όπως λες, όχι στην Βουλγαρία... Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σήμερα απέτισα φόρο τιμής σε τόπο χλοερό και σχεδόν όλοι οι παροικούντες είχαν φώτο από σκυλάδικο επί της οικίας τους, το έχω παρατηρήσει πολλάκις!!! |
|
|||
|
|||
Νότη super φίλε!!!
Ωραία παρουσίαση και πολύ ωραία βόλτα!!! Λίγο την παντοφλίτσα να μην έτρωγες!!! Άντε στα επόμενα τρελέ!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αυτή είναι και η μοναδική φωτογραφία Ρουμάνας που κρίθηκε "κόσμια" από την λογοκριτική επιτροπή του ταξιδιού και δεν σβήστηκε.. [/QUOTE] Απογοητευση. Και μας εταξες φωτογραφιες Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπράβο σας Νότη μου!
Πολύ ωραίο και εμπεριστατωμένο οδοιπορικό! Η Ρουμανία, θα μπει σίγουρα στους μελλοντικούς προορισμούς μας για εκδρομή! . |
|
|||
|
|||
κατατοπιστικότατος!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
ωραιος!!!
που να δεις νοτη και τη βορεια ρουμανια...,απιστευτα τοπια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ταξίδι στην Ρουμανία το καλοκαίρι του 2010 | TALON | Ταξίδια στο εξωτερικό | 5 | 07-12-2009 20:48 |
Φωτο και Εντυπώσεις από το Τριήμερο.... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 11 | 06-03-2009 01:17 |