|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Yamaha Super Tenere World Crosser 2012, στην παραγωγη!
ρε παιδιά διάβασα όλα τα ποστ και πραγματικά πιστεύω ότι αυτός ο πόλεμος μεταξύ γιαπωνέζων - γερμανών δε θα τελειώσει ποτέ!!! αλλά εγώ θέλω να σταθώ αλλού μια και το ποστ αφορά το world crosser... ποιος κοινός θνητός θα πάρει ένα μηχανάκι 15000 - 17000 ευρώ γεμάτο κάρμπον (και λοιπά πανάκριβα καλούδια) και θα αρχίσει να το σαβουρντάει πέρα δώθε στα βουνά και στις χαράδρες? πιστεύω ότι όλα αυτά είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού για πολύ πλούσιες τσέπες. Η ουσία του on off νομίζω ότι βρίσκεται στη μεσαία κατηγορία (f800gs, tiger800xc, xt660z κα) με μόνη εξαίρεση το 990 adventure της ΚΤΜ. Και ας μη θεωρηθώ πολέμιος του super tenere ή της yamaha... tenere έχω κι εγώ αλλα το απλό...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγω παντα λεω οτι για χαραδρες ενας ειναι ο δρομος... tenere 660 |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εάν συνάψουμε ειρήνη η εκεχειρία τότε το χάσαμε το παιχνίδι πατριώτη. Πρέπει να είμαστε σε πόλεμο και με παράπλευρες απώλειες θα έλεγα διότι με αυτόν τον τρόπο κρατάμε το ηθικό του forum αλά και την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα. Honda για πάντα λοιπόν………………………….. |
|
|||
|
|||
Φιλαρακο δεν θα μου υποδειξεις τι θα λεω και τι θα καβαλαω.Το ποστ αυτο ειχε σχεση με το tenere.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;; Δεν εθηξα κανενα bmw και δεν εχω πει κανενα πικροχολο σχολιο.Ειμαι στο φορουμ απο το 2009 και δεν εχω προσβαλει κανεναν και επισης πινω και καφεδακι με τα υπολοιπα παιδια του φορουμ στο kitchen bar αν κατεβεις απο την ομορφη κερκυρα ελα να γνωρηστουμε
|
|
|||
|
|||
Έλα να βλέπω μπερδέματα!!!
Ο Κερκυραίος την είπε στον Πρεβεζάνο αλλά έτυχε να ποστάρει κάτω από τον Αθηναίο και εκείνος με το δίκιο του τα πήρε. Αχ βρε Νάπο άναψες φωτιές!! Ζουζούνι είσαι!! Last edited by Translatoras; 14-06-2012 at 02:40. |
|
|||
|
|||
H ΑΛΗΘΕΙΑ πρεπει να γραφετε!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δέν κατάλαβα. Τι έκανα πάλη. Μα δεν πείραξα κανέναν. |
|
|||
|
|||
να το ρε μάγκες αυτό που λέγαμε! κοιτάξτε το test... BMW R1200GS vs YAMAHA XT1200Z vs TRIUMPH Explorer 1200 vs KTM 990 Adventure. MONO TO KTM 990 πήγε καλά!!! (το Super Tenere διαλύθηκε, τα άλλα δυο αγκομαχούσαν)
Video: Extreme adventure test - part one - | Motorbike reviews | Latest Bike Videos | MCN |
|
|||
|
|||
Αν προσεξετε καλα στο video εκαναν τεστ με το tenere φοροντας του την πλαστικη ποδια γι'αυτο το τσακισαν.Οποιο μηχανακι σε τετοια δοκιμασια πηγαινε με πλαστικη ποδια θα παθενε τα αναμενομενα πιστευω
|
|
|||
|
|||
Αν προσεξετε καλητερα το εκαναν τεστ με την πλαστικη ποδια γι'αυτο το τσακισαν.Οποιοδηποτε μηχανακι το εβγαζαν σε τετοια δοκιμασια με πλαστικη ποδια θα γινοντουσαν τα αναμενομενα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Yamaha super tenere 1200 new | taksidiotis | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 35 | 17-08-2011 00:21 |
Yamaha Super Tenere XTZ1200 | taksidiotis | Άλλες εταιρίες | 144 | 25-07-2011 19:49 |
YAMAHA XTZ 250 TENERE!!! | Fuji | Άλλες εταιρίες | 14 | 21-01-2011 22:55 |
bmw s1000rr & νεο yamaha tenere | Corsair | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 28-05-2010 18:04 |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |