|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καταζητείται R1200 GS - 2011
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ελ --σι ειπαμε
εχει και κλιματιστικο.,.,.,, |
|
|||
|
|||
Το καταλαβαμε! ολα γκουντ ναου
|
|
|||
|
|||
Είπαμε..........στο τέλος θα κεράσεις μπουγάτσα
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να πω και εγώ μια καλή "κουβέντα" για το Μάνο,μιάς και είμαι ευτυχισμένος κάτοχος της τελευταίας του μπουμπούς!Περιττό βέβαια να αναφέρω ότι η μηχανή είναι άψογη και χαίρει άκρας υγείας!!Άλλωστε ο συγκεκριμένος "κύριος" είναι γνωστός σε όλους μας εδώ στα Χανιά για την τρέλα του με τις μηχανές και πόσο τις προσέχει!!Είναι "ψείρας" σε....λέω!!! Άρρωστος...
Αν ανοίξεις το παρακάτω link θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται....είναι απ΄το θέμα του forum μας: Φωτογραφίες-video (για τις δικές μας ΜΟΤΟ) και post: http://www.gsforum.gr/f53/%CE%A0%CE%...F%CE%A5-29761/ Όλα αυτά βέβαια καλοπροαίρετα και χωρίς δόση μομφής απέναντί σου φίλε georgios! Υ.Γ. Μάνο τα "λεφτά" καλύτερα να μου τα δώσεις χέρι-χέρι γιατί οι καιροί είναι χαλεποί Τσάμπα η διαφήμιση; |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σας!
Παρακαλώ πολύ να κλειδωθεί το θέμα! Η μηχανή βρέθηκε! Αγοράστηκε, μεταβιβάστηκε και ασφαλίστηκε! Είναι πολλά τα "ευχαριστώ"! Και πολλοί αυτοί στους οποίους απευθύνονται! Πέτρος! Βασίλης! Αντώνης! Ξανά Βασίλης! Μιχάλης! Μάριος! Κώστας! Γιώργος! Κυριάκος! Ηλίας! Νίκος! τον αδελφό μου, ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά: "...αυτό το διάστημα έχω δει στο ίντερνετ πιο πολλές μηχανές από ότι όταν έψαχνα για τον εαυτό μου..." και ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον! Με τέσσερις λέξεις; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ GS FORUM ! ! ! Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν. Για 2 συνεχόμενες βδομάδες θα λείπω από τις όμορφες συναντήσεις, οπότε κρατείστε τα πειράγματα για μετά το 15-Αυγουστο και να περνάτε καλά!!! |
|
|||
|
|||
Παρακαλώ να μην κλείδωθει το θέμα. Είχα αρχίσει να το διασκεδάζω.
Καλό ταξιδο το μηχανακι... ... τωρα που θα λείπεις δύο βδομάδες και θα το έχω εγώ |
|
|||
|
|||
Μην με ρωτήσει κανείς λοιπόν γιατί δεν πήρα το υδρόψυκτο...
|
|
|||
|
|||
Ερώτηση καλοπροαίρετη:
Μήπως πήρες ένα Κρητικό (Ηρακλειώτικο) γκρι με 5750χλμ;;; Ρωτάω γιατί το είχα βάλει στο μάτι και είδα ότι η αγγελία κατέβηκε! |
|
|