|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιτέλους βλάβη σε Γιαπωνέζικη μηχανή!!!!
Απόσπασμα:
Το πορτοκαλι λαμπακι της ρεζερβας ποτε σου αναβει? μετα το γυρισμα των ρουμπινεδων ¨η πριν???? σου βαζει παγιδες ο ''μανιακος'' και συ πεφτεις μεσα!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δηλ το vara στερείτε ποιότητα και εμφάνισης. Βάλε και την αξιοπιστία για να είσαι μέσα. Ναι δεν έχει δείκτη καυσίμου. Και λοιπόν τι έγινε δεν σου αρκεί η ενδεικτική λυχνία. Ξέρω πολλά Γερμανικής κατασκευής και που το έχουν δεν δουλεύει η όταν δείχνει δεν είναι αξιόπιστο. Για ψάξε σε προηγούμενα άρθρα που κάποιοι έψαχναν να βάλουν έχτρα δεξαμενές καυσίμου μαζί τους. Για αυτή την ποιότητα μας γράφεις……. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσυ εχεις το εξελιγμενο τεχνολογικα βαραδερο........με πορτοκαλι λαμπακι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλα .......μιλας και εσυ που πηγες να παρεις μοτοσυκλετα και σου εδωσαν σκουτερ??????
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και τελος Βαραδερο δεν αφησε ποτε αναβατη στην ακρη του δρομου απο αστοχια και κακης ποιοτητας εξαρτηματος να περιμενει την mobile care!!! Mηπως θυμασαι τον κοινο μας φιλο που γυρισε πισω απο ταξιδι με ''δεν εχω/εχω φρενα'' λογω βλαβης του ηλεκτρικου συστηματος? Τετοιο ''θαυμα'' τεχνολογιας ουτε στον εχθρο μου Κωστα!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχεις πλακα.....εισαι το καταλληλοτερο ατομο για το ποστ δωστου γιωργαρε,θα ριξουμε πολυ γελιο..... |
|
|||
|
|||
Ανακοινώθηκε ότι στο καινούργιο, η επιλογή ζεστού-κρύου θα γίνεται ηλεκτρονικά....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βρουτε........ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
άσε που αν βγει και κάτι στραβό ο υπεύθυνος του εργοστασίου θα πρέπει να κάνει χαρακίρι να ξεπλύνει τη ντροπή και πού καιρός για...αίματα μυστήριοι αυτοί οι Γιαπωνέζοι...... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm6::sm6:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σημαντικές αλλαγές στην πολιτική χρεώσεων ανακοίνωσε το eBay | humer | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 10 | 06-05-2011 16:05 |
Πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ζήτησε ο πρωθυπουργός | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 18-01-2011 22:19 |
Μιά σύντομη εκδρομούλα σε Κεντρική-Δυτική Ελλάδα! | Jefe | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 57 | 21-10-2010 12:33 |
Μάθετε τα δικαιώματα που έχετε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και προστατεύστε | MARK | Χρήσιμα | 7 | 23-06-2010 19:57 |
Σταρόβας - Λέει τραγούδι του Κ. Μακεδόνα σε ρώσικα, γαλλικά, τούρκικα και αφρικανικα! | zastava | Χιούμορ | 2 | 21-10-2009 13:39 |