|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
αν μιλάμε για το κίτρινο, εγώ είχα αφήσει μέσα λίγη.....
και εγώ τον ξέρω πολύ πολύ καλά τον μηχανικό εδώ και χρόνια αλλά η μοτό είναι δική μου και με "καίει" παραπάνω από τη καλή πρόθεση του καλού φίλου & μηχανικού Θ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλειστικά για το GS For
Το παλιό του Mark έχω... αν το γνωρίζεις...!! Κι εμένα με "καίει" αλλά θα δείξω εμπιστοσύνη στο Θ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να του δείξεις εμπιστοσύνη, εμένα μου το έχει αποδείξει αρκετές φορές |
|
|||
|
|||
Όσον αφορά την εξυπηρέτηση και τις τεχνικές γνώσεις αλλά ΚΑΙ την έκπτωση του συγκεκριμένου συνεργείου λόγω πρόσφατης επίσκεψης μου μπορώ να ένα και μόνο πράγμα THANASIS μέλος μας φίλος, γείτονας μου αλλά και γνωστός αρκετό καιρό τώρα δίνει κάθε εγγύηση με την παρουσία του εκεί. Ποστάρω για να δώσω τις ευχαριστίες μου αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις από την Motion‘NStyleκαι όλο το προσωπικό του καταστήματος της Κηφισιάς. Κάνανε ότι καλύτερο μπορούσανε για την μπουμπούκα μου που είχε πονόδοντο και γλύτωσα πάρα πολλά χρήματα αλλά και ταλαιπωρία που τελευταία είναι συνώνυμα των και καλά εξουσιοδοτημένων συνεργείων BMW, μπράβο τους και συγχαρητήρια και στο Forum που έχει συνεργασία με αξιόπιστες και καλές επιχειρήσεις.
|
|
|||
|
|||
Σήμερα λοιπόν πήγα στη Motion n Style στην Κηφισσιά για Service 10000km αλλά και για την αντ/ση της αλυσίδας, γραναζιών, κλπ... λόγω ανάκλησης...
Ο Θανάσης πιστεύω πως είναι γνώστης και μπορεί να δώσει λύσεις σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν. Έλαβα έκπτωση 25% στην εργασία και 15% στα ανταλλακτικά. Η πρώτη μου λοιπόν εμπειρία εκεί ήταν πολύ θετική! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Στείλε μου με pm, τα πλήρη στοιχεία σου ...
|
|||
|
|||
καλημερα νικο,θελω να παω στο mns για service!!!Περνω τηλ για ραντεβου?
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Στείλε μου με pm, τα πλήρη στοιχεία σου ...
|
|||
|
|||
Πριν λίγες μέρες παρήγγειλα μερικά πράγματα από το ΜnS κάνοντας χρήση της προσφοράς και σε σύγκριση με τιμές που πήρα από άλλες αντιπροσωπείες της Αθήνα, η έκπτωση ίσχυε κανονικά!! Μπράβο στα παιδιά!!!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |